Jónapot mindenkinek. Új vagyok itt. Azért is jelentkeztem be hogy megkérdezzem itt amit szeretnék. Tavasszal az egyik barátom javasolta hogy vegyek Mol részvényt. Vettem is kétezer darabot 1650 forinton. Ti mit gondoltok meddig megy el jövő nyárra? Akkor kellene majd a pénz de nem az egéssz. Köszönöm a válaszotok.
Jo reggelt! Veszek Wirecard, mert a piac a jovot arazza, a masik felet pedig Lehmann papirokba teszem, ott is varok egy komolyabb felpattanast! WizzAir a heten vajon megcsinalja az 50 GBP arat?
Azért csak menjen az OTP is... meg minden is... ezek a cikkek csak tündérmesék. nincs itt válság :P vajon mennyire fog mindenki pislogni ha most ATH-król évekig csorgunk lefelé mondjuk egy OTP-ben? itt fog mindenki méltatlankodni a fórumon... "dehát már van vakcina, már oltanak mindenki!!! mi ez az esés????!!!" ilyenekkel lesz tele... mert az oltáshoz kötik a gazdasági felpattanást is :( https://www.portfolio.hu/bank/20201214/ez-most-nem-egy-bankvalsag-de-ugy-nez-ki-durvabb-lesz-az-elozonel-461444#
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..