Egy ilyen platform felállításának költsége 15 millió dollárra (körülbelül 4,4 milliárd forintra) becsülhető – közölte az Indexszel az INA, hozzátéve, hogy a vihar által okozott károkat még mindig becsülik.
hogy megy a balf@szkodás...engedjük, n engedjük, forduljunk a bizottsághoz vagy mégse...ezért tart ott Európa ahol tart...amúgy ahogy kitódult a tömeg Londonból kevesebb, mint 1% lehet az esélye, hogy nem hurcolták szét az egész országba, az új variánst, onnen meg küldik a világnak...más, tele vannak az üzletek...1-szer nem lehetne, hogy nem veszik meg a fél világot csak mert Karácsony!?...ha így haladunk januárra jöhet a 3. hullám...
Olvasom a p nagymestertől a tegnapi 1 chártjában (240 min) hogy az utolsó 2 gyertyánál jött a brokiknák az AHA pillanat hogy k.ki van a palakczintában .. és záróban bekötöttek hatalmas mennyiséget... Hát ezmikollegák???????????????
Kösz.. Előző évekre gondoltam... Szerintem a 70-80 % megvették a bejelentettnek.. Ahogy a Richter is eddig tette. Most vett 200-220 k az ötszázból.. az még fele sincs.. volt ilyenre példa az érdekelne??? Ui. Pár hete Zöldbéla írta be a mol topicba hogy miért olyan biztos Mindenki a 40.millió vételben? Nehogy eljátszák mint a Richterben most.....
OTP elméletileg vehet 70 milliót...ebből normál évben sztem nem szokott 2-3 milliónál többet venni...idén közel 5-öt vett... Richternél idénre is max 500.000 volt a felhatalmazás, amiből kb 300.000-t meg is vett. Tavaly azt hiszem ennél magasabb volt az arány... Mol-nál ugye 40 millió... Mtel meg egy külön állatfaj, mert ott aukciós rendszerben veszik vissza...illetve ott nem is darabszámot határoztak meg hanem összeget, hogy mennyit költenek rá... Itt most a Mol a kérdéses, mert nem is emlékszem mikor volt utoljára ezt leszámítva Mol srv... Tehát OTP 5-8% (de itt nincs bejelentés, csak felhatalmazás) RG 60% fölött Mol nem tudjuk (itt is csak felhatalmazás van) Mtel 100%
Lenne egy kérdésem Hozzátok, eddig esetenként a bejelentett saját részvényvásárlások maximumának kb ? % vásárolta egy cég a Béten? Opt mol richter mtel.. Köszi
És mindezen áremelkedés eső olajárak mellett következett be. Ha jövőre így száguld tovább az olaj akkor olyan áremelkedés lesz...én is érzem, hogy semmit nem ér a pénz...az elmúlt 10 évben volt egy laza 100% infláció...élelmiszereknél meg inkább 200%...
mindenhol. most van dolgom sajnos a szakikkal, de esküszöm felrúgnám az összeset, akkor arcok lettek, de leginkább a vállalkozó főnökeik. más: vettem ma egy élelmiszeripari készterméket, egy ételt, év elején 1900 volt, most 2500. háááát. az a gond, hogy most már érzem is hogy nem elég a 10 éves ugyanakkora fizetésem, pedig akkor nem volt szar, félretenni meg már nem tudok. beszédes.
Ez az épipar seggnyalás is vicces már. Olyan infláció van már ott, hogy lassan a kilincset nem fogják meg 100 k alatt...értem én, hogy segítsük a családokat, de ez már sok...
sztem 2021 végig, és talán 2022 májusig kitart, nomeg a hülye építőipar (vállalkozók) támogatása, mesterségesen fenntartott, kereslettől elváló épipar is pont 2022-ig kitart még.
nekem mehet a rv piac akár az égbe is, de olyan még nem volt a világtörténelemben, hogy a gazdasági törvények ne működtek volna. lásd egy egyszerű példa: az arany korlátok nélküli bejövetele dél-amerikából hova vezetett? olyan mint a helikopter pénz. ua.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..