Itt nálam 0,33% ha jól tudom. Akkor meg az éves egyenleged szerint - ha az véletlen most pluszos és tudsz mínuszt realizálni tedd meg! Sajna nálam már minden pluszban van! (Vicces de, ha most pl. Oti leesne 10 000 - e re eladnám a megfelelő adagot " nulláznék" és letudnám az idei adómat! Persze, ha utána vissza menne 2 nap múlva 13 ra az nekem most tök jó lenne!
Én OTP - nél vagyok és úgy tűnik teljesen másképp adózunk! Én nem fizetek adót kötéseként! (Úgy tűnik ez ott másképp működik?) Nálunk összesítik ez éves kereskedésemet - nyereség - veszteség és az éves egyenleg szerint fizetem az adót! Tehát az egész évben tudok sakkozni a nyereség - veszteség összesített egyenlegével! (Év közben nincs adólevonás!- kötéseként!) - Talán ezért, nem igazán értettem a példádat s lehet ha így működik nálatok nem is oly könnyű az adó kiegyenlítési elméletem.
Egy akció (a KBC-nél,, a számításaim szerint), az áttolt adó több mint 42%-ába kerül! Ennél még az is olcsóbb, ha hitelt veszel fel az adó megfizetéséhez. :)) Javaslom, hogy számold ki a tényleges adataiddal! Persze úgy cselekszel, ahogy a legjobbnak látod. Természetesen nem arról beszélünk, hogy egy menthetetlennek tűnő pozit lezárunk.
Egy akció (a KBC-nél,, a számításaim szerint), az áttolt adó több mint 42%-ába kerül! Ennél még az is olcsóbb, ha hitelt veszel fel az adó megfizetéséhez. :)) Javaslom, hogy számold ki a tényleges adataiddal! Persze úgy cselekszel, ahogy a legjobbnak látod. Természetesen nem arról beszélünk, hogy egy menthetetlennek tűnő pozit lezárunk.
Jövőre bár mi is lehet! Lehet áttolom a K. nagy hozamomat aztán elveszítem, de akkor sem fizettem utána adót! Lehet jövőre hoznak egy rendelkezést, hogy csak 8% lesz a nyereség Adó? Én úgy vagyok vele "aki időt nyer, pénzt nyer"! (Tolom a nyereségemet tovább - tovább, de nem adózok!!!)
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..