én a múltra vonatkoztattam.... mennyi lehetett volna az alj..... Ha valakinek elgondolkodtató akkor jó....ha nem akkor is... jó tanulni mert ezek hosszútávon ismétlődnek...és a "tűzet nem akarjuk még 1x feltalálni".... ennyi volt ebben.
Az osszes olajos ceget szetteptek, nem csak a MOL arfolyamat, ezr nyilvan megtamogatta a srv. is...de a papir agyon volt adva. Vonalak alapjan ez lehet meg 1200 forint, csak most eleg pici a valoszinusege.
mikortól vált el a chárt alapján? nézd a dátumot. és mikortól van sr vásárlás?????? ui.....engem az érdekel mit nem vettem észre/gondoltam rosszul/tévedtem......abból tanulhatunk.... nem a saját meglátásomat akarom bizonygatni.....utólag arra nem adnak még egy kiflit sem ha jó volt ha rossz......
Aszondja a német gazdasági miniszter: nem számít akkora recesszióra...szóval ugyanazt csinálják, mint tavasszal, de nem lesz ugyanaz a hatása. Miért is?
Látod a sárga pöttyöt? ott azzal a felhúzással annyira tompította hogy ne menjen 1500 alá míg a másik 2 lokális aljra ment.. A chárt nem hazudik ....:-))))
Penteken kifut a 2012, meg azert jol megcopatjak a shortosokat... OTP a 400 milliardos rekordev kozeleben arfolyamban, BUX pedig robog a mindenkori csucsahoz...
Csak hogy tanuljunk egy kicsit.... a mol októberi alja lejjebb kellett volna jönnie.. nem volt annyira marhaság hogy leszünk 1500 alatt A saját részvény vásárlás pont ezt nyelte le.......... pkn,omv,mol https://invst.ly/t4h4s
12-kor jön az OPEC havi jelentés. Ha rosszat prognosztizálnak biztos megtépik az olajat. Szerdán kellene még egy gyenge készletadat és akkor a héten lehetne egy igazi ralli..
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..