Xetra: nem ez a trükk, tényleg lassan enged be, átlagban 2:30-2:40 perc. Amiket kereskednék, azokat beteszem a Kedvencek közé, onnan már gyorsan megnyitja. Ma trédeltem piacin a xetrán is, a béten is, vétel/eladás, hibátlanul teljesített mindent. Észrevehetően felgyorsult a rendszer a pár évvel ezelőtti önmagához képest, akkor azért elég bosszantó volt a "Feldolgozás alatt" státusz. Kéretik ezt a szintet legalább tartani!
Ma meg akartam nyitni a Xetra-árfolyamokat, percekig néztem a körbe forgó karikát. Aztán odavittem az egeret kínomban a Kilépésre, csak úgy fölé, és azonnal beengedett. Ez a trükk...? A másik, az ETF-ek nevei valami idióta kódok, ember nem azonosítja be. Írtam nekik, hogy tegyék már érthetővé, na hátha a megújulás....(vicc volt:)))
Pontosan tudom,hogy így van,fogom őket ma még zaklatni.10 óra után újra hívom az ügyfélszolgálati vonalat.Szerencsémre elég oldalas a mai piac eddig,szóval nem vesztettem semmit.Csak az ideget eszem.
Ha megjavítják, az akkor sem fog magától teljesíthető státuszba kerülni, csak ha telefonon panaszt teszel, és kéred, hogy tegyék teljesíthetővé, vagy vonják vissza. Különben tőzsdezárásig ott fog rohadni.
Na az otp direkt fos megint nem működik.A telefonos hölgy tájékoztatott,hogy a kollégák dolgoznak a hiba elhárításán.Van vételi és eladási megbízásom jelenleg feldolgozás alatt,azt írja a nyitott megbízások menüpontra kattintva a a rendszer.Gratulálok!
OTP Direktbroker problémák