OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
É igyekeztem,de lemaradtam 2-vel...így legalább neki kell fizetni.azért hamarabb igyuk meg azt a pezsgőt,és nem amikor elkészül a háza,majd akkor én fizetek,a házfelavatáson!
bocsánat egy kis kiegészítés, amit szinén megírt hogy ......várj bemásolom idézek AMugy meg most is sokkal jobbnak gondolom a pozicio felet eladni, es abbol a fel penzbol ugyanennyi reszvenyt venni fele aron. Ugy 1-2 ev mulva. Lehet hogy igaza lesz! Lehet hogy nem. Viszont nem tudhatja hogy ki mennyi bukóban van. Lehet hogy 17.000 van részvénye. Nem biztatnék ilyenre azért senkit se! (A megriadt őzike a lámpafényben sok irányba elindulhat, viszont kevés most a szerencsefaktor hogy túlélje a csattanást.....)
2000. hsz majd ne az legyen, hogy randomjocó beírja "szvasztok skacok, 6500-on venni akartam ricsit, véletlen otit vettem, durva, hogy mind2 papír 10 eurós kategória mostmár lol.."
Szerintem, aki magát hitelesnek tartja, az igazán mély spekut nem ad ki a kezei közül jelenleg. A mostani chartok pl. mind egy gyönyörű lefelé hullámzást mutatnak, de ebből a legutóbbi színtisztán a különadó volt, ami ugye hazai sajátosság volt. Anélkül már tesztelhettük volna a 11 ezret és most bukott volna el újra USA miatt. Szóval most mindenféle célár és jövőre irányuló fejtegetés is túl sok x-et hordoz magában ahhoz, hogy bármit érdemben állítani lehessen. Pomperj ezért került ma nekem megint kicsit a ló túloldalára, mert bejöttek neki a várakozásai eddig, de ő ma reggel írta meg, hogy 1-2 év múlva fele ennyi lesz az OTP árfolyam. Számomra ez elég bizonytalan és nem látom, hogy bárki éves jóslatára legalább csak fel kéne kapnom a fejem.
újra itt kert készen party time - ra! Lemaradtam valamiről, vagy pénteki állóvíz lett a BET? Szinte ezeken az árakon hagytam itt. Gratulálok a Házi Gazdának a sikeres 1000. hozzászóláshoz. De pont dniel örvendeztetett meg minket egy "szokásos" jó hírrel 😆 csak simán nem tudtál volna gratulálni ???? 😂
"Nagy volt az esély, hogy a 3 vagy 6 ezres célár disztópiád lesz az ezredik, de valahogy megúsztuk." Meg mondom en is feltem nehogy erre emlekezzunk mikor a 2ezredik hsz be esik dddd h mi is volt az ezredik ddd
Dniel számítógépről vagy telefonon asztali nézetből látszanak a hsz-ok jobb felső sarkaiban a sorszámok. Nem a világ legfontosabb dolga, de nem szeretném, ha ezen infó hiányában itt számolgatnál évekig. :) Egyébként az euro konspirációs kommented nyert: Az euro is mingya 400 on valami zajlik amirol kuss van. Nagy volt az esély, hogy a 3 vagy 6 ezres célár disztópiád lesz az ezredik, de valahogy megúsztuk. :)
Hat ezen en is gondolkodtam delutan utana nezek.... mert engem is erdekelne... lehet nem annyira fugg masoktol megengedheti h az igazat irja mert kis szereplo talan nem tudom de erdekes minden esetre... de 12 ezerrol vagta vissza ugy h valamit csak gondolnak....
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.