Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 01. 21. 20:40

Összeesküvés elmélet?  

Nem is tudom ,hogyan kezdjem ...azt ugyebár azt mindenki látja,hogy europában vagyis az europa parlamentben szinte mindenki fúj ránk .mert Orbán így meg Orbán úgy .mielőtt bárki félre értené egyálltalán nem vagyok fideszes inkább mindenkitől független .De azért azt merem remélni,hogy Orbán sem akarja csődbe vinni az országot és emiatt nem egyeznek meg brüsszellel .Valamiért mi Itt europában mindig is szálka voltunk mindenki szemében isten tudja miért kiszakitották belőlünk egy mondva csinált indokkal Szlovákiát is Lásd Bennes dekrétum .Köszönet az akkori Antant hatalmaknak .és még sorolhatnám .56-ban is jól cserben hagytak pedig a szövetségeseknek semmibe nem került volna megmenteni minket az orosz megszállástól .és most megint rossz oldalon vagyunk az orális szexnek ....na szóval a lényeg olyat hallotam .ami persze lehet jó nagy marhaság,hogy azért akarnak mindenképpen betörni mert nekünk van olyanunk ami nemsokára nagyob érték lesz mint a kőolaj vagy a földgáz ..és ez az ivóvíz mert manapság ez lesz a legnagyob kincs a földön az hogy afrikában mennyien halnak szomjan megbecsülni is nehéz de ha csak pl Indiát nézzük ott egy átlag gyerek úgy nő fel,hogy 18 éves koráig nem lát egy pohárnyi tiszta vizet sem .mi pedig még a wc öblitésére is azt használjuk .Sőt még europa számos országába is bár van bevezteve viz de nem iható pl németország (vagy aki megissza az magára vessen.Úgyhogy miután már szinte elvettek tőlünk mindent megadják a kegyelem döfést és elveszik gyógy és ivóvíz készletünket is .na akkor aztán pilloghatunk,hogy mi is van itt!?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 20:51
"Az amerikai külügyminisztérium, az AYM programon keresztül (az USA által szponzorált Fiatalok Szövetsége Mozgalom, amelynek célja létező rezsimek megdöntése forradalmak kirobbantásával) számos rezsim megdöntésében sikerrel járt már a közel-keleten. Tunézia, Egyiptom, Szíria és Líbia mind ízelítőt kaphattak már a receptből. A folyamat minden esetben a „nép” elégedetlenségével indul.

Kína esetében ez valószínűleg igaz is. Azt azonban könnyű elképzelni, hogy az elit a meglévő elégedetlenséget kihasználva tovább szítja a problémát. Vajon van annyira arcátlan az elit, a City, Washington, a Vatikán és Tel-Aviv, hogy megkockáztassanak egy kínai felkelést? A múltban volt már rá példa.

Az országok, népek és civilizációk csupán játékszerek a világot irányító maroknyi bankárcsalád számára. Több száz éve mesterkednek tervük megvalósításán. Az Internet-forradalomnak köszönhetően az utóbbi időben néhány kétségbeesett lépésre szánták el magukat, hogy az új világrendet minél előbb bevezethessék. Egyre több diktatórikus törvényt hoznak, egyre több „biztonsági” intézkedést vezetnek be a nemzetközi utazások terén, de leginkább egyre többször üzennek hadat a „terrorizmusnak” a legapróbb provokációra is.

Az elit és Kína jelenleg szoros együttműködésben dolgozik, hiszen Kína sok ezermilliárd dollár és euró nyugati hitel tulajdonosa, azonkívül a Kína, Amerikai és Európa közötti kereskedelem tartja életben a gazdaságot. Azonban az elit egy soha nem látott világméretű válság elindításán ügyködik, hogy válaszként végre bevezethesse a világkormányt."
link
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 20:49
Előzmény: #66  upgrayeddAKS
Ez az! Atyáskodó lett. :)))))))
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 20:46
Előzmény: #65  Törölt felhasználó
hát... az igaz, hogy a shime-waza hatásosabb szokott lenni :) de én már arra készülök hogy x év múlva apa leszek :)
pszichológiából még nem vagyok 2-dannos (másból sem, de majd 1x) :) ...de azért néha sikerül nagyon higgadtan kezelni bizonyos szitukat, és ha így haladok, akkor elérem, hogy semmi esetre se kiabáljak, ha valakit "le akarok teremteni" (nem mondom, hogy büszke vagyok a megtett útra, de azért igyekszem...)
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 20:39
Előzmény: #64  upgrayeddAKS
Azt hittem ez csak olaj lesz a tűzre, de úgy tűnik mégsem.:)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 19:53
Előzmény: törölt hozzászólás
na jól van, látom már, hogy megbántódtál...
lehetne azért egy kis empátia benned, hallod-e? neten keresztül nem tudhatom, hogy mikor megy át sértőbe, amiket írok... beláthatnád, hogy egy ilyen "nagypofájú" (ahogy "elkereszteltél, elkönyveltél", mint borítója alapján a könyvet etc.) csak viccelődik, és nem gondolja komolyan, hogy másokat bántson... take it easy...
"Mindenki aki mást gondol az barom."
"Csak mások alázása,ugy gondolod ez helyes."

hehehehehehe, nagyon nincs így...

a többin még ennél is jobban szórakoztam, sikerült kiállítanod magadról egy elég negatív kis duli-fuli bizonyítványát... hidd el amúgy, nagyon sok dolog hangulatfüggő... mármint hogy mikor "sikerül" valakit megbántani (azt viszont elismerem, hogy néha akaratlanul is "jó vagyok benne", de mindig kettőn áll a vásár...)
szóval fikázz csak nyugodtan, de ne sértődj meg, mert mire jó egyel több lógó orrú méregzsák? ugye. ugye...
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 19:38
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 19:32
Előzmény: #61  upgrayeddAKS
Megnézném azt a rajzot :))))

Ment a mail.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 19:31
na, már nem is fogod megtudni tőlem, mert ennek hatására: "sztem fogalmad sincs az egészről,mert csak egy nagy hang ember vagy."

bizony felakasztom magam... :)
mondjuk egy facsemetére, és megvárom, amíg megnő :)

leírtam már, hogy amíg nem látok igen / nem választ, addig nem írom le... ez annyira bonyolult számodra, hogy le kell rajzolnom? :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 19:27
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 19:25
Törölt hozzászólás
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 19:24
óh, bocs... el is felejtettem, hogy unatkozol... melyik legót adjam oda :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 19:20
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
OK... mail címet adsz nekem? vagy küldj ide 1 mailt, ha okés:
themememakerHORGÁSZCSALIindamailPÖTTYhu

thx

Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 18:46
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 18:38
Előzmény: #52  upgrayeddAKS
Jó egy latte is, csak nagy legyen és a starbucks ban :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 18:36
Előzmény: #53  upgrayeddAKS
Tudod, kamra meg ilyenek :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 18:35
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
milyen reklamációt? :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 18:34
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
meglehet... nekem a sex on the beach tetszik :)
de minden agyament névre én sem emlékszem
mind színes, jól mutat stb. meg egy rakás előnye van, de egy szimpla mentás sok jéggel az igazi :)
emlékeztet arra, hogy mentá-lisan frissnek kell maradni :)
nem szeretem az autopilot üzemmódot...
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 18:18
Előzmény: #49  upgrayeddAKS
Ja ja... tudod, az amelyiket úgy szolgálják fel jobb helyeken, hogy egy banánba szépen óvatosan belehelyezik a szívószálat a banán két oldalán a pohárra pedig egy egy szép piros koktélcseresznyét helyeznek.
Assszem orgazmus? De nem vagyok benne biztos. :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 18:16
Előzmény: #47  upgrayeddAKS
Esélytelen, hiszem a reinkarnációt. :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 18:14
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
egyéb koktélfajta, amit kedvelsz? :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 18:12
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
elkéstél, a tüntetés véget ért, a zombik hazamentek :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 18:12
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
ne... ne vágd fel az ereidet... :)
még meggondolhatom magam Frankenstein ügyben :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 18:11
Előzmény: #37  upgrayeddAKS
Drukkolok, drukkolok!!!!! :))

Zombie koktélt kérek szépen, dupla cukorsziruppal :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 18:11
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
ne... ne vágd fel az ereidet... :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 18:09
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
átlátsz rajtam :)
ezért is mondtam le arról, hogy ellopatom Frankenstein dokival az agyadat :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 18:09
Előzmény: #39  upgrayeddAKS
Jahhhjjj most mi lesz, nem fogom tudni, na bumm... :))
(vállvonogatás, egy lefelé nézés kíséretében)
Törölt felhasználó 2012. 01. 22. 18:09
Törölt hozzászólás
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 22. 18:08
ja, de épp a nyugati megyékben nőtt miatta a füld értéke jobban...

Topik gazda

viktorianusz
3 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek