Nem is tudom ,hogyan kezdjem ...azt ugyebár azt mindenki látja,hogy europában vagyis az europa parlamentben szinte mindenki fúj ránk .mert Orbán így meg Orbán úgy .mielőtt bárki félre értené egyálltalán nem vagyok fideszes inkább mindenkitől független .De azért azt merem remélni,hogy Orbán sem akarja csődbe vinni az országot és emiatt nem egyeznek meg brüsszellel .Valamiért mi Itt europában mindig is szálka voltunk mindenki szemében isten tudja miért kiszakitották belőlünk egy mondva csinált indokkal Szlovákiát is Lásd Bennes dekrétum .Köszönet az akkori Antant hatalmaknak .és még sorolhatnám .56-ban is jól cserben hagytak pedig a szövetségeseknek semmibe nem került volna megmenteni minket az orosz megszállástól .és most megint rossz oldalon vagyunk az orális szexnek ....na szóval a lényeg olyat hallotam .ami persze lehet jó nagy marhaság,hogy azért akarnak mindenképpen betörni mert nekünk van olyanunk ami nemsokára nagyob érték lesz mint a kőolaj vagy a földgáz ..és ez az ivóvíz mert manapság ez lesz a legnagyob kincs a földön az hogy afrikában mennyien halnak szomjan megbecsülni is nehéz de ha csak pl Indiát nézzük ott egy átlag gyerek úgy nő fel,hogy 18 éves koráig nem lát egy pohárnyi tiszta vizet sem .mi pedig még a wc öblitésére is azt használjuk .Sőt még europa számos országába is bár van bevezteve viz de nem iható pl németország (vagy aki megissza az magára vessen.Úgyhogy miután már szinte elvettek tőlünk mindent megadják a kegyelem döfést és elveszik gyógy és ivóvíz készletünket is .na akkor aztán pilloghatunk,hogy mi is van itt!?
ugye nem azt akarod mondani, hogy van egy molnta nevű klón-nicked? :)
nem válaszoltad meg a kérdést...
amúgy skizó is lennél, mert teljesen más a stílusotok, stb.
de azért az előző hsz-eket még ki kell hevernem, talán pár nap otp-s száguldás lehervasztja a bárgyú vigyort az ábrázatomról :)
ha meg zakózni fog, akkor vendégem vagy egy italra :) meg molnta is :)
Rossz a kérdés. Vélemény persze lehet, de hogy lehetne egy ilyen kérdésre igennel vagy nemmel válaszolni, ha nem is ismer téged? Há????
Egyébként nem. Csak kötekedős vagy és az átlagtól lényegesen nagyobb lexikális tudással és informáltsággal bírsz. (ez itt egyértelműen látszik) És ezt nem is titkolod, sőt. Nnna az önbizalom mostanság nem divat, sok esetben beképzeltségnek titulálják az emberek.
térjünk azért közben 1 kicsit vissza a kályhához: "egyébként ha fel akarnák vásárolni a földet, akkor nem a komcsi kurmány alatt tették volna meg? vagy a hős fidesz/kisgazdapárt megakadályozta? wtf?"
tehát? a hazaáruló komcsik alatt miért nem vették meg, amit akartak? vagy már megvették?
értem... ugye abban kiegyezünk, hogy a beképzeltség (egyik) legjobb definíciója az, hogy valaki többet gondol magáról, mint amennyit ér? egy határozott, egyértelmű válasz esetén (tehát igen vagy nem) odáig repesnék az örömtől, hogy elárulnám, a szuezes problémád hol sántít...
azért nőtt, meg megnőtt rá a kereslet... vagfy szerinted hirtelen felfedezték, hogy mennyi vizet rejt a föld arrafelé? csak jelzem: sok helyen épp a túl sok belvíz/talajvíz jelenti a PROBLÉMÁT, ami egyébként rel. kis mennyiség, de ahhoz elég, hogy a talajba vetett mag kirohadjon tőle...
egyébként ha fel akarnák vásárolni a földet, akkor nem a komcsi kurmány alatt tették volna meg? vagy a hős fidesz/kisgazdapárt megakadályozta? wtf?
egyébként várom éles eszű kritikádat kicsit részletesebben is a bloggal kapcsolatban, melyhez btw. nem szóltam hozzá 1x sem
de igazad lehet, a "britney spears milyen színű bugyit vett fel ma?" c. blog ötmillió felhasználója a nagyok panteónjába predesztinálja az említett blogot, ezt meg a gagyik közé...
Összeesküvés elmélet?