Maffia errol szol ha csatlakozol hozzajuk az elejen onnan mar nincs kiszallas.Igy az egesz orszagot szetcseszte azzal hogy 2010-ben mar putyko segget nyalta mert valoszinu o segitett neki a valasztasokon.
Pontosan tudom, írtam is(nem itt) Orbánt Putyin zsarolja, irányítja. Ahogy anno Pintér bekerült a kormányba. Túl sokat tudott róla.Amikor kérdezték, minek Pintér a kormányba?! Párttársainak Orbán: " nem értitek, fogja a tökeimet" Aztán más kérdés, h jól járt vele. Anno Ő javasolta a határon túliak szavazati jogát, ha meg akarja nyerni a következő választást. A kormány ellen pedig tüntettem. Véleményüket nem osztom. Tolvaj csaló maffia állam, akik a médián keresztül megvezetik akit tudnak. Mikozben gátlástalanul teszik tönkre a gazdaságot és lopták el a működő magyar nagyvállalatokat. . De hagylak Titeket magatokra. Tiszteletben tartom a vélemény másságotokat.
Akik leléptek a háború elől, azok választottak. Navalnij választott. '56-ban Magyarország tudott választani. Mindig van választás, csak nem mindig bársonyos szőnyegen vezet az út.
Meghagylak, mert jó példa vagy az egyébként intelligens emberre, aki benyalta az orosz hazugságokat. Nem egyet ismerek, akik úgy sodródtak idáig, hogy először csak kritikusak voltak a nyugattal szemben, vagy csak ellenérzésük volt a valóban túltolt nemi liberalizáció ellen, aztán bekerültek a Fidesz vagy a "tisztán akarok látni" élharcosok véleménybuborékaiba, és egy alternatív világképpel élnek, ahol a "mainstream szajhamédia" hazudik, és Orbán és az Oroszok meg csak a "normalitást" képviselik, és küzdenek a "világot uraló érdekcsoportok" ellen, küzdenek az "egypólusú, amerika uralta" világgal, és egy egyenlőbb "több pólusú" világot szeretnének elhozni. És mindezt elhiszitek azoknak, akik még a saját országukban sem tudnak élhető világot teremteni....
Arra próbáltam elsősorban rávilágítani, hogy lehetnek mások a nézeteink. Ettől még nem örülök senki halálának. S bár változtatni nem tudok rajta, eggyütt érzek velük. . Egymás bántása pedig egy internetes fórumon......?! Jóérzésű emberként, minek tennék ilyet ? Nem haragszom arra sem aki elitélt, de tán elgondolkodik az írásom olvasása után. . Putyint( illetve az orosz vezetest) pedig én spec nem mentegettem, ezt nem is értem. . Tiszta kép....?! Olyan nincs. Még utólag a történelem is torzít. Olyan ez, mint aki hiszi mindent tud, nos az valószínű nem tudja mit nem tud. . Peace....
szép hosszú és logikus levezetés volt. Majd egyszer talán Te is belátod, hogy mindezzel csak egyet érsz el. Relativizálsz. Orosz erőszak? Dehogy. Hiszen volt ukrán erőszakoló is (márha igaz) Ukrán civil áldozatok ezrei? Hiszen vannak orosz áldozatok is. (Kényszerbesorolt orosz kiskatonák, akiket persze sajnálok, de halálukban sem szabadna őket felhasználni ilyen összehasonlitgatásra) Ez a háború egy vegytiszta orosz birodalom visszaállitási lépéssorozat része. Az eddigiek bejöttek. Ebbe remélem beletörik az orosz elit foga. Minden más magyarázat a gonosz, a világot uraló érdekcsoportokkal megintcsak arra jó, hogy elmossa a tiszta képet, relativizál. Hiszen ha mindent ezek a sötét (általában zsidónak mondott) erők mozgatnak, akkor még szegény Putyint is mentgetni lehet azzal, hogy belerángatták ebbe, ő sem akarta, ő is áldozat. Emlékeztetlek arra milyen beszédeket mondott Putyin a háború kitörése napján és utána. Elmondta hogy: - ukrán nép nincsen - Ukrajna nincsen, az csak egy szerencsétlen kreálmány a szovjet időknek - az ukrán vezetők nácik, akiket el kell takaritani - azok az ukránok akik ellenállnak, azok nacionalista-nácik, akiket ki kell irtani Úgy nézett ki, mintha szegényt belerángatták volna ebbe a háborúba?
Nem régen, hanem folyamatosan az elmúl években is. Nem ez a lényeg. Azt nem tudod elfogadni, hogy én úgy látom, a háború az egyes igen gazdag csoportok érdek ütközése. Az egész ország, a hazáját védő kiskatona is, ezeknek a csoportoknak az áldozata. De ide sorolom a kényszer sorozott orosz katonát is. Avagy azokat az embereket akiket véleményük kinyálvánítása miatt oroszországban bebörtönöztek. De nem áldozat-e az a férfi, akit akarata ellenére hadviselésre kényszerítenek?! Honvédő háborü címén ?! . Igen, én vállalom a véleményem, még ha Te emiatt állatnak is titulálsz! Nincsenek csak jók, meg csak rosszak! Egyének vannak és egyéni tragédiák! Valószínű a 16éves vérző megerőszakolt lány, aki átjött a határon, majd a papnak azt mondta hogy a "mieink voltak" , azt nem vigasztalja hogy ugyan a csávó a hazát védi. Sőt!Elárulom neked nőként, teljesen mindegy h ki erőszakol meg, amit ti férfiak tán nem is fogtok megérteni sose, ez egy életre tesz tönkre egy nőt! Oly mértékben, hogy talán ha meghalt volna se lenne sokkal rosszabb. Pontosan tudom hogy miről írok, mielőtt kioktatnál! . Anyagi érdek csoportok áldozzák be a népet. Ez sosem az egyén döntése! Nincs lehetősége választani! Az orosz embereknek van....?! A kényszer sorozottnak van...?! Nem kedvelem az oroszokat kicsit sem! De nincs közös fellelősség. Egyéni felelősség van. Az például a Te felelősséged, hogy a véleményem alapján "állatnak" nevezel.
Aztán olvastam, igen. Hihetetlen és elkeserítő. A magyarázatuk ezeknek az állatoknak, hogy régen usa is ölte őket különböző országokban meg a 2.vh ban. Elképesztő.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik