pedig igyekeztek, hogy akit lehet elhurcoljanak vhová a messzi szibériába, ahol aztán 'jó muszka katonát' neveljenek belőle, aki majd -mit sem tudva származásáról- fogja aztán a pityun-félék hódító/katonai mohóságát szolgálni...(?) szvsz
Nem azt mondtam. Azt a helyzetet kell elkerülni ami atomháborúhoz vezet. Itt volt a lengyel rakéta ügy: ha a NATO elhamarkodottan reagál, már jobb esetben is az óvóhelyeken ücsörögnénk. Nem tudjuk mi folyik a színfalak mögött, mivel "fogják" egymást a felek, de én bízok benne, hogy a józan ész még működik mindkét oldalon. Az tragédia, hogy közben az ukrán nemzet kénytelen feláldozni magát, de nem tudom mi a megoldás. Az biztos, hogy indulati alapon soha nem szabad dönteni.
Szerintem pedig védhető, de ahhoz a fotelkényelemből ki kellene emelkedni. A "NATO, és úgy általában a civilizált világ" minden támogatást megad az ukránoknak, de szem előtt tart egy nagyon fontos szempontot: ne kergesse bele az oroszokat az összeomlott nukleáris nagyhatalom pozíciójába. Az a legnagyobb veszély a civilizációra.
Trollok már nyomnak egy újabb kivégzéses videót, és szidják az ukrán fasisztákat, gondolom holnap tele lesz vele az orosz és magyar sajtó. A gond csak az, hogy a kivégzők Wágneresek, egyértelműen az ő homokszínű terepruhájukban vannak.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik