Igen, ezt elolvastam tegnap, és még kicsit gugliztam külföldi elemzésekre. A föderáció szétesése olyannyira reális, hogy némelyik oroszkutató prof szinte biztosra veszi a megtörténtét néhány éven belül. Meglátjuk.
Most rekviráltak annyit, hogy nem is kell több tank és csapatszállító, sőt tüzérségi eszköz se. A counter battery radarok fontosabbak, azokat vásárolták a németektől, reméljük azok szállítása beindul már, illetve a légvédelmi rendszerek és a légierő nagy probléma, minden más megoldott.
Tudtam hogy ez lesz a németeknél....ahogy eldőlni látszik a háború, és már nincs tétje, hirtelen nagy támogatók lesznek, és megindulnak az eddig csepegtetett tételek. Mondjuk ők okosabban csinálták mint Orbán, kétkulacsost játszottak végig, aztán most mégis tetszeleghetnek a győztes oldalon, mi meg nem szálltunk le időben a döglött lóról. Kinek mit intéz a kormánya.
Ha a donbaszi szakadárelnök tényleg elmenekült a ruszkikhoz, akkor itt már tényleg óriási a gáz és könnyen vége van keleten, egész Donbaszt és Luhanszkot vissza fogják foglalni rövidesen. Nagyon féltem tőle, hogy merevek maradnak a frontvonalak télig. Közben pedig Herszonnál a tényleges harci erőt képviselő ruszki erőket pedig tovább aprítják folyamatosan. Kíváló! Le a kalappal! Az ukrán taktika és helytállás brilliáns! Ebből ezek után könnyen teljes összeomlás lehet. Fingers crossed. Slava Ukraini! 💪🇺🇦
távol-keleti frissen toborzott munkaerő, beöltöztetve katonaruhába, de ettől még nem fognak tudni harcolni, kár alájuk adni felszerelést. Meddig tartottak?
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik