Elég izzadtságszagú a kereskedés. Valakik tényleg azt próbálják elhitetni, hogy 50-100 db-onként adják el a részvényeiket a kisbefektetők pont az uborkaszezon végén olyankor, amikor két év óta a legalacsonyabb az árfolyam?? Vagy inkább csak pár 100 000 Ft-tal előkészítik az őszi ralit (kb. 30 milliós forgalmú nap szokott lenni, nem ilyen kamu szar), hogy majd akkor 500-tól 800 Ft-ig spekázzák fel és ne 800-1200-ig, így aki nem hígított, az nem tudja majd rájuk dobni meg eladni.
Ez miért rossz hír??? Igaz kiesik 244 millió éves árbevétel, de ha nem termelt kellő nyereséget valószínű inkább jobb volt búcsút inteni. majd lesz másik megrendelő, amelyikkel nyereséges üzletet lehet kötni. Ettől nem kellene esni az árfolyamnak, de egyet ne felejtsünk el, amit valaki elad, azt valaki megveszi.:))
Deltából is kiltiltottak amikor értetlenkedtem, hogy mitől érne 210 forintot...a SET fórumon is nevettek rajtam amikor hazug csalónak neveztem Orbókot...itt csak annyit írtam hogy Lölő miatt baj lehet, a cég maga ellene a tőzsdén a végtelenségig...csak hát itt van az új szitu...1 másik őrző védő céget már tönkre tett...és nagyobb volt mint ez, sokkal!
Ez tény, nem leduma...július óta lefelezett majdnem, pedig jöttek a jó hírek folyamatosan új melókról, Kincs is vett már darab részvényt...szóval nem lett volna indokolt az esés, aztán látod mi van
,,Azt tudom mondani, ha valaki komolyan gondolja, hogy az Őrmester értéke valóban annyi, mint amit a jelenlegi tőzsdei mutatók jeleznek, az legyen kedves, kezdje el felvásárolni a társaság részvényeit a tőzsdén. Ha sikerül meghatározó részesedést anélkül vásárolnia belőle, hogy a részvényárfolyam és ezáltal a vételárat befolyásoló hivatkozott mutatók ne sokszorozódjanak meg közben, az menjen és csinálja azonnal, mert ez azt jelentené, hogy mélyen piaci ár alatt tud egy értékes céghez hozzájutni.” -Anonymus-
Ez elég rossz hír Őrmesternek és Nekünk részvényeseknek is (nem kevės pénzről van szó) Azért Cégben megvan a kellő szorgalom/akarat és kreatívitás valamint tartalék,hogy nem kell idegeskednünk... Most kell zsákolni papírt👌
Őrmester részvényesek ide