Itt már megszokott, hogy aki próbál ötletelni, segíteni, azt kitiltják, vagy megnyeri a " minuszversenyt". Mindegy, de a mostani kgy-re esélytelen berakni a javaslatomat. Viszont lesz az éves kgy, arra megpróbálom megszervezni.
Lehet, de naon gyanús, h. egyhangú a 'köszönetnyilvánítás.... /Ezért gondolom, hogy ez a pf.fórum káros mindenkinek, mivel több/sok arccal lehet itt megjelenni..../
"Ricraven" kolléga nyert a mínusz gyűjtők versenyén 16 ponttal (pedig igazat írt)😂 Azért nézzük a jó oldalát mindennek... Sokkal több emberke legyeskedik cég körül,mint gondolnánk👌
Nem tudom, h. kit gyűlölhetnek, de legjobban magukat.... (Szerintem) Egy- két emberke ez, de ne is foglalkozzunk ezekkel a kérdésekkel. Inkább bizalmat szerezzünk a Bét-nek!
Szerintem kellene kezdeményezni a kgy pontok közé első körben egy részvény felaprózást, ötször ennyi rv. minimum. Teljesen érdektelen így a rv, hiszen bárki belevesz, életben el nem adja. Alig van közkéz. 1 százalékot nem tudok felmutatni, ehhez legalább 26 ezer rv kell. Ha valaki szerint jó ötlet, össze kellene rakni.
Őrmester részvényesek ide