Az adózás előtti és a nettó eredmény viszont kb. 1/3-ára esett, vagyis kb. 67%-kal csökkent. Ez azért soknak tűnik, sokkal jobb eredményt vártam, de gondolom más is.
A BÉT adatai szerint Hali február 28-án kb. 446E db részvénnyel rendelkezett, míg a ma kibocsátott üzleti jelentés szerint pontosan 450E részvénye van. Vagyis lehet, hogy kiszórt valamennyit az elmúlt időszakban, de vissza is vette valamikor. Én inkább arra tippelnék ezen információ alapján, hogy mostanában valaki más szórta a 8,5% közkézhányadból.
A trend lefelé mutat, idő kérdése a 800-as szint, mindenesetre pénteken meglehet. Ez a tökéletes részvény az 5-10% körüli profitszerzésre. Hali mester kezét figyeljétek, hátha csal már megint! 😀😀😀
Törölt felhasználó2021. 03. 16. 11:11
KImagasló forgalom, végre 1000 alatt. Köszönjük Hali mester! 😀😀😀 800 körül talán már beszállok én is. Egy jó kis 10%-os kör benne lehet 😀😀😀
a kgy valószínűleg nem lesz megtartva a veszélyhelyztre tekintettel, így az it fog dönteni az előterjesztésre kerülő javaslatokra nézve azt viszont semmi nem zárja ki, hogy a friss rv-könyvbe bárki is betekintsen előzetes időpontgeyeztetést követően
Őrmester részvényesek ide