Miután duplázta magát, még a megjelenítendő papírok sorából is kivettem, tehát azt sem tudom mi van vele, csak itt a fórumon.
Várok minimum 1 évet, meglátjuk merre megy...
1 év múlva ilyen sebesség mellett vagy megfizethetetlen lesz, azaz a végtelenhez fog konvergálni az ára, vagy a 0-hoz :)
Akik nem "régi rókák" a tőzsdézésben, szerintem hanyagolják, kereskedjenek komoly papírokkal........bár aki bukni szeretne, ezzel biztosan sikerrel jár.........
Kár hogy shortolni nem lehet....
Törölt felhasználó2010. 12. 17. 19:29
Ez egy kalapszar. Akkor sem vennék bele, ha pisztolyt tartanának a fejemhez.
Hybridbox-nak is kellett több mint 2 hónap, hogy visszataláljon a bevezetési ár alá. Szvsz ez itt is eltarthat egy ideig, de ami késik: nem múlik!
Törölt felhasználó2010. 12. 17. 18:54
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 12. 17. 18:45
Az első 5 kereskedési napban 12.2-től 12.8ig összesen 655db volt a forgalom. Ez idő alatt 1650Ft-tól 3168Ft ig ment az árfolyam.
Nos, fogalmazzunk úgy, hogy ez így nem igazán igazságos. :DD Vagy mondhatjuk azt is, hogy így (kisbüfik szemszögéből nézve) teljesen felesleges volt ezt a szart ide hozni a tőzsdére.
Gondolom, ezzel a 2 db-os 5230-as vétellel tartják meg mára az árat.
Elvégre nem zárhat mínuszban egy olyan 5 ezer ft feletti részvény, aminek az ajánlati könyvében jelenleg 1600 Ft-os ajánlat is látható.
:-)
Magic is írta nyert, csóri elírt az eladási megbízását, teljesült. hát, igen jó pénze lett volna még... én nem mertem 50 dbnál többel próbálkozni, utólag látom, lehetett volna az első napokban...
arra jó volt, CIG ellenpélda, ugyanúgy felhúzták a tulajok az elején, mint a Hbox-ot.
ha lesz még ilyen bevezetés, érdemes az elején belevenni.
Őrmester részvényesek ide