A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldõlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezõvásárhelyi idõközi polgármesterválasztást. A magas részvétel mellett zajló választáson az
Eddig is tudtam, hogy a választás vidéken fog eldőlni. Erősen meglepett, milyen hangulat van vidéken. Ráadásul egy szimbolikus városban. Most mindenki azt találgatja, mi lehet a vásárhelyi fejekben.
A lentivel, hogy hozzáadtam a kimutatott államadóssághoz pont azt tettem, hogy beleszámoltam:) (azaz az explicit állanadósságot összevontam az implicittel).
És megnőtt az implicit államadósság is. Hárommillió pénztártagnak majd teljes nyugdíjat kell fizetnie az államnak. A pénztártagok lemondtak állami nyugdíjuk negyedéről, de ezt nem a saját magánpénztári megtakarításaikból fedezik, hanem majd az utánuk következő nemzedékek (fiaink, unokáink) izzadják ki. Már ha itt maradnak és nem tántorognak ki Európába.
Az "adósságcsökkentés" pont olyan Fidesz hazugság, mint minden más, pl .a “rezsicsökkentés”, meg a mégiscsak befogadott migránsok ügye (a kvótát legalább 3-szorosan túlteljesített muszlim migránsokkal): . - A kimutatott államadóság 2010-ről mára 80%-ról 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . Így a propagandában mutogatott 80%-ról 75%-ra való csökkenés helyett gyakorlatilag közel 100%-ra NŐTT... És még nincs ebben benne: . - Az Eximbank korrekció: GDP 2-3%. Amit már rég biztos, de csak a választások után végzik el a korrekciót. . - Paks 2. hitele: GDP 12%. Eximbankhoz hasonló trükk, amit még simán el is meszelhet az EU.
idd a kisz titkár szavait: Ennél egy fokkal érdekesebb volt, amit Orbán Viktor a hódmezővásárhelyi polgármester-választásról mondott.
Az ellenzéki jelölt győzelmét
riasztócsengőnek tartja. Úgy értékelte, hogy az ellenzéki
pártok paktumokat kötnek a háttérben, ami folytatódik, és hogy mindenhol
az lesz, mint Hódmezővásárhelyen.
Ez PR duma. Jól látható volt, hogy Hódmezőváráshelyen a fityesz ugyanannyi szavazatot szerzett, mint 4 évvel ezelőtt. Az más kérdés, hogy akik 4 éve nem szavaztak, azok most elmentek, és a fityesz ellen szavaztak.
Hát, igen. Kurva nagy mázlijuk volt 1998-tól, és 2010-től is. Mindkét időszak előtt válság volt, ők meg egy pozitív környezetet örököltek mindkétszer. És elég gyenge teljesítményt nyújtottak mindkétszer...
attól tartok, hogy a "migráns ellenes hangulat" központi szerepet fog játszani az elkövetkező években az "új világrend" összegründolásában elvégre ez ideális: 1. az EU centralizálásához 2. az európai identitás megerősítéséhez 3. egy EU-Afrika-Közel Kelet szabadkereskedelmi zóna kialakításához és 4. ez ehhez szükséges "új Marshall-terv" keresztülviteléhez
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen
Ugrás a cikkhez