A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldõlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezõvásárhelyi idõközi polgármesterválasztást. A magas részvétel mellett zajló választáson az
Ez a topic a vásárhelyi választásról szól. Vagy linkelj be vonatkozó interjút, véleményt, elemzést vagy cincáld szét Török interjúját. Vagy teheted azt is, amit a bölcs ember. Egyszer egy bölcs ember ... nem mondott semmit.
Bayer maga is talált magyarázatot. https://magyaridok.hu/bayer-zsolt/felult-a-halott-2836296/ "Nincs fáradtság, nincs kiengedés, nincs elbizakodottság, önhittség. Alázat van és tengernyi munka." Magyarán. Kényelmesen kormányozgattak, elbízták magukat, önhittek voltak. Fölfuvalkodtak, szolgálat helyett uralkodtak és nem végezték el a valódi kormányzással járó tengernyi munkát.
Akkor megbocsátod nekem, hogy csak olyan URL-t tudok belinkelni, ami létezik? Amit Török állít, azt lehet vitatni. Engem meglepett a győzelem ténye. A mértéke pedig még jobban. Be is írtam a topicba, amikor először hozzászóltam.
a magukra hagyott fidesz-árvák értetlenül állnak a helyzet elött, próbálják megfejteni, hogy miért tette ezt velük a fönök, mit ártottak ök neki? folyamatosan migránsellenes hangulatot keltett a mindenható vezér, majd befogadtak több ezer migránst, kötvényest, akik lehet, hogy pont az ö szomszédságukba költöznek majd kérdik miért? a választás napján inkább kimennek a szabadba bográcsolni, horgászni, csak a fönök véget nem érö hitegetését ne lássák, ne hallják
nekem annak idején egyetemen balogh professzor aztán utána szabó márton tartott politológia kurzust na mindketten "jó" véleménnyel voltak gabiról:)))))
hova lett már a végtelen magabiztosság, a végtelen büszkeség? reményvesztettség/tanácstalanság pártjává fejlödtek vissza párt meghatározó személyei korrupt romavezetök alá kerültek az országos listán, rájöttek, hogy kár volt mindenféle küzdelem, szabadságharc a fönök átvert mindenkit, majd az arcukba röhögött, és régi cimborákat tett fontos helyekre, aki meg tett bármit is, egyszerüen kisemmizi, háttérbe szorítja, kicsinálja oda a nyolc harcos év, a küzdelem, minden
ök maguk verik szét majd saját pártjukat olyan biztosak a gyözelemben, hogy el sem hiszik, hogy veszteni is lehet bármi van: Soros vagy Gyurcsány pedig csak maguk alatt vágják a fát, és bontják a diktatúrát közben meg mérgezett egérként szaladgálnak, telefonálnak, teóriákat gyártanak, ellenséget keresnek eddig kellett volna normálisan viselkedniük, de csak a diktatúra építésre koncentráltak
Erre a véleményedre valószínű nem kell visszatérni, mert nem te leszel az árnyékkormány "főügyésze"! Oda szakmai és politikai alkalmasság kell! A cinkos meg az, aki néma! Sokan elnémulnak meglátod! Innen is onnan is!
gondolkozni a fidesz bünözök fognak a rácsok mögött már most azon vitáznak, hogy kinek jusson a naposabb cella a cinkostársakból börtöntársak lesznek hamarosan izgulnak is rendesen, nem semmi izgalom van párton belül
Látod ezt észre vetted! Bezzeg amikor mister -pny minden topikba tízszer ennyit másolt indokolatlanul azt senki nem vette zokon! Igaz, -pny valami oknál fogva "eltűnt" és szolidabb lett! Valakitől csak kaphatott a hátsó bejáraton egy postai csomagot!
Ne csodálkozz, ha újabb csalódás fog érni a politikai rövidlátásod folyamányaként! Kaphatsz még 4 év gondolkodási időt, hogy elgondolkozhass világ dolgain a magyar ugaron!
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen
Ugrás a cikkhez