A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldõlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezõvásárhelyi idõközi polgármesterválasztást. A magas részvétel mellett zajló választáson az
népnemzetielvtársaim-ti értitek,miért szopattak ki ennyire csúnyán minket és a vezénylőtábornokelvtárs embereit a Vásárhelyiek???-felfoghatatlan számomra, így cserbenhagyni lázárelvtárs helyi csicskáját,annyira hálátlanok az ottlakók,hogy nincs is rá szó,nem lehetne az eredményt erővel megváltoztatni,vagy letagadni? pedig megtettünk mindent,índítottunk egy kamu ellenzékit Márki ellen,nem engedtük,hogy a helyi és országos médiumokban szerepelhessen ,csináltunk egy tökéletes lejárató kampányt papelvtársainkkal,nyomdászainkkal ellene,még a vejelvtárs elios-os ügyének hivatalos aktáit sem adtuk ki,viszont adtunk sok pénzt a cigány és nyugdíjas szavazatokért ok.elfelejtettük Márkit megvádolni pedofiliával és muszlim imádattal és hogy már a környéken elkezdte bontaní a határkerítést Sorossal! de akkor sem értem,mi történhetett apropó nem tudjátok,most mennyi lesz fejpénz a csivil békemeneten és hol kell jelentkezni rá? elvtársak addig is allahzsidósámenteket belétek
hát nem tudom. én például 1998-ban a helyi városvezetés számára tettem egy javaslatot a város honlapjának a fórumán, arról, hogy hogyan kellene a lakóváros jelleget és az ipari parkosítást összehangolni. A fórumot beszántották, mert túl tolakodó volt néha a választói szembesítés, és ezt úgy gondolták orvosolni, hogy bezárták azt a kommunikációs felületet. . A 2000-es években azt figyeltem meg, hogy a városvezetés mintha pont az én kottámból vitte volna végbe a városfejlesztést. nem tartom magam akkora látónak, csak logikus dolgokat szedtem rendszerbe és javaslati formába. . namost ha előkerül egy mentés az akkori fórumról, akkor hogyan kell meghatározni a szerepem a város fejlesztése szempontjából? milyen háttérhatalom részeként milyen érdekből írtam amit írtam, és azt milyen gonosz összeesküvéssel miért valósította meg a város? . nem lehet, hogy faszság ennyire túlpörögni azt, hogy az emberek egy része gondolkodik és a gondolatait rögzíti? Nyilván néhány kazal akkori írás meg arról szólt, hogy nem kell egyesíteni az európai országokat. minden megvalósult helyzetre lehet találni megelőző víziót. konteót gyártani minden szarra, apám, az nem százas dolog. szerintem pl. azért van ma hideg, mert a trumpista antiglobálmeleg kommandó behűtött, hogy így altassa el az emberek globálmeleg miatti veszélyérzetét, nem? nyilván.
akkor miért nem hallottunk még erről a vátész Salter-ről?:) "
In 1931, Salter published ‘The United States of Europe’ proposing that the method used to unify Germany in the 19th century should be used to create a United Europe, i.e. by establishing a Zollverein or ‘common market’, funded by a common tariff on all goods imported from outside with “a political instrument to determine how the distribution [of those funds] should be made”.
Salter
also proposed an institutional structure based on the League of
Nations, with a “Secretariat” as the central source of authority – a
permanent body of international civil servants, loyal to the new organisation (not to the member countries) – essentially government by “Supranational” bureaucracy."
szerinted 1929-ben, miközben ott volt az usa meg már erősen építették a kommunizmust a szovjet elvtársak, a félfeudális viszonyok között lángbaborult majd ideiglenesen kialudt európában hány embernek jutott az eszébe, hogy lehet, hogy többre menne a kontinens ha itt is jobban összeszerveződnének a meglehetősen nagyszámú és külön nem túl versenyképes nemzetállamok? marhanagy truváj, hogy van olyan papír, amire valaki az ezzel kapcsolatos gondolatokat leírta. Szerintem történelmileg teljesen magától értetődő evolúciós gondolat volt ott és akkor
Pit, en, pl. nem eu-fanatikus vagyok, hanem eu-tamogato. Amiket felsoroltal, nekem jo reszt rendben vannak, a kozos hatarvedelmet pl kifejezetten fontosnak tartottam ar 10 eve is - persze, nem ugy, hogy kozosen mi vedjuk a magyar hatart, a gorogok meg a gorogot, az olaszok meg az olaszt, hanem kozos erokkel is. Ez, mellesleg, nem keves bevetelt is hozhatna a hatar-orszagoknak, mint annak idejen Taszar.
Nekem errol nincs igazan beszelnivalom. En nem tudok arrol, hogy Gyurcsany barkinek a miniszterelnokjeloltje lenne. Szigetvary, Karacsony, Szel, Vona, Orban.
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen
Ugrás a cikkhez