Topiknyitó: Portfolio 2016. 05. 18. 10:49

Orbán Viktort cáfolják a tények  

Ugrás a cikkhez
A régió kivételes szerepét is boncolgatta múlt heti veszprémi beszédében Orbán Viktor. A miniszterelnök szavai azonban túlságosan hízelgők Kelet-Közép-Európára (és Magyarországra) nézve, a valóság ehhez képest kijózanító. Ha nem vettek volna fel...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=231973
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Vazsmegyei 2018. 05. 12. 16:14
Előzmény: #213  martin36
Nagyon elvetetted a sulykot! Neked csak a lopás a fontos!
-
 Az hogy több millió magyar embernek nincs megtakarítása és ezt a jól fizetett miniszterelnökről is feltételezed az rendes dolog
-
De hogy a 3 hónapot dolgozott fiadnak honnan van megtakarítása, az mindent elmond a világnézetedről és pénzügyi manipulációdról alkotott véleményedről!
-
Szerinted lehet hinni az olyan embernek, mint amire a te politikai meggyőződésed késztet? Gondolkodjál, megéri mert nem vagdalózol majd!
pampa 2018. 05. 12. 16:07
Előzmény: #215  Dehogynincs
Nem szó szerint azt írtad:
.
"De finomabb és durvább eszközökkel jól meg lehet dolgozni Kádár népét.- a köztévé egyértelműen párttévé volt. A migránsokról beszélt és a lopásokról hallgatott.- a hatalom üzenhetett Erzsébet-utalványokkal és gázszámlajóváírással. "
.
Ez utalás arra amit én ebből "kikövetkeztettem".
.
Akkor pontosítok:
.
Nálad működött a megdolgozás és ezért  a FIDESZ-re szavaztál?
martin36
martin36 2018. 05. 12. 16:06
Előzmény: #216  pampa
Szep mentoakcio volt,elismeresem.
Kicsit ugyan csipi a szemem,amikor ellenzeki partok politikusainak anyagi dolgaival van tele a kormanysajto,de hat lathato,h megvan az egyoldalusagnak a piaca.
martin36
martin36 2018. 05. 12. 16:04
Előzmény: #214  Vazsmegyei
Ugy tunik sajat magadat sem tudod kovetni.
Nekem valaszolsz,de masnak irod le.
Nekem mar nem akarod leirni,mert masnak leirod,ezert aztanahelyett h nekem nem irnal semmit, irsz mas altal felvetett kerdeskre adott osszevissza valaszokat.
Hat szerintem ezen dolgozz meg egy kicsit,mielott a kommunikaciot probalod oktatni.
pampa 2018. 05. 12. 16:03
Előzmény: #213  martin36
Ez így teljesen értelmezhetetlen.
Családja van, éli a mindennapi életet. Költ nem fontos neki, hogy megtakarítson.
Esetleg úgy élik az életüket, hogy az ő számlájáról fizetnek mindent és a felesége takarít meg.
Nem szoktam bogarászni a politikusok vagyonnyilatkozatát. Nem nagyon érdekel.
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 05. 12. 16:01
Előzmény: #211  pampa

"azt állítod, hogy kizsarolták a választóktól a szavazatot"
Ilyet biztosan nem írtam.
Kérem az állítólagos topic címét és az állítólagos hozzászólásom #nnnn sorszámát.
Vazsmegyei 2018. 05. 12. 16:00
Előzmény: #209  martin36
Miért nem olvasol többet is mint amit én írtam! Megtalálod a válaszom azon részét, amiben hiányt láttál a Dehogynincs-nak leírtban is! Neked külön annyit szántam, mert csak ismételted a korábban is előhozott véleményedet!
martin36
martin36 2018. 05. 12. 15:57
Előzmény: #210  pampa
Igen,erre gondoltam,h szeritned eletszeru e az,h egy 28 eve politikabol elo embernek,akinek minden letezo kiadasat az allampolgarok fizetik,akinek millios fizetese van,akinek az utolso utani focicimboraja is milliomos,nos annak annyi megtakaritasa van,mint a fiamnak 3 honap munka utan?
Szeritned ez eletszeru es valos?
Szerinted fenntartas nelkul erdemes hinni egy ilyen embernek?
Igen,ez volt a kerdesem.
Vazsmegyei 2018. 05. 12. 15:55
Előzmény: #205  Dehogynincs
Na ezt a második részben eleresztett újabb rasszista felhangot jobb lesz, ha befejezed! 
Nincs itt kádárnépe meg  azon kívül létező polgárok! Értelmes ember létedre aláveted magad egy hamisan terjesztett valóságtartalom nélküli propagandának!
pampa 2018. 05. 12. 15:54
Előzmény: #208  Dehogynincs
Akkor minek hoztad elő egy olyan beszélgetéshez amihez nem illik?
.
Ahogyan azt állítod, hogy kizsarolták a választóktól a szavazatot.....
Rákérdeztem, hogy tőled is?
.
Mellébeszéltél....
.
Én tisztán értem ,hogy miért.... 
pampa 2018. 05. 12. 15:52
Előzmény: #206  martin36
Most komolyan,tedd a szivedre a kezed,tenyleg elhiszed h orban egy elet munkajat aldozta fel egy ovis foto kedveert?"
.
Ez az a kérdés?.
.
Orbán CSALÁDBAN él! Így a feleségével közösen gazdálkodnak.Volt a számláján megtakarítása és abból kifizette a büntit.
.
Esetleg az  lenne  a kérdésed, hogy miért csak annyi  a megtakarítása?.
.
Ezt tőle kellene megkérdezned.
martin36
martin36 2018. 05. 12. 15:50
Előzmény: #207  Vazsmegyei
Ez osszevissza beszed.
Elolvastam vagy haromszor,de koze sincs ahhoz,amit irtam,egyszeruen meg reakcionak sem lehet ra tekinteni.
Jo tanulo lehetsz az m1-rol,meg politikusi tajekoztatokrol,ott lehet ilyet latni,h a kenyelmetlen kerdesekre vagy nem valaszolnak,v total hulyenek tettetik magukat,vagy teljesen masrol beszelnek.
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 05. 12. 15:49
Előzmény: #204  pampa

Trollmódszer. Állítottam valaha, hogy mindenki az mszp-re szavazott, akit mozgósítottak?
Miért kellene olyan állítást védenem, amit önkényesen a szájamba adsz?
Vazsmegyei 2018. 05. 12. 15:47
Előzmény: #198  martin36
Tényeket közöltem! Azt hogy neked meg mi a véleményed a választások törvényességéről, azt közölheted az UNIO vezetésével!
Amíg csak rabszolgákra van szüksége a nyugat-európai tőkének, ahhoz, hogy fenntartsa a "statusquoját", addig a választási rendszerek kikerülése a céljuk! Szállítsák csak "haza"  szavazni tudó dolgozóikat! De nem ez az érdekük! 
Aki nem itt adózik, annak vállalnia kell az UNIOs törvényeket, akarom mondani az UNIOs államok törvényeit!
Gondolom, "HA" nyertetek volna minden a legnagyobb rendben lenne, még az is ami most van!
martin36
martin36 2018. 05. 12. 15:46
Előzmény: #202  pampa
Azert a kerdesemre valo valaszt okosan elhallgattad.
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 05. 12. 15:44
Előzmény: #200  pampa

1990-ben az egyik szavazatomat a fideszre adtam. Vagy az egyénit vagy a listásat. Már nem emlékszem, mert titkos választás volt. 2002-től 2010-ig a fideszre szavaztam. 2010-ben az önkormányzati választásokon csalta ki utoljára a szavazatomat a fidesz. A manyupok kifosztása miatt ábrándultam ki belőle.
A fidesz lecserélte a szavazótáborát. Elszerette Kádár népét (Tölgyessy).
Hatalomtechnikai szempontból tökéletesen igaza van. Két alattvaló szavazata kétszer annyit és. mint egy polgáré.
pampa 2018. 05. 12. 15:43
Előzmény: #201  Dehogynincs
2002-ben urnánként kb. 6 szavazattal veszített a FIDESZ.
.
Most nem ilyen mértékű volt a győzelem.
.
Az MSZP mozgósítása nem bizonyíték arra, hogy akiket behívott szavazni azok rá is szavaztak.
utopia
utopia 2018. 05. 12. 15:40
Előzmény: #195  goapsy1
Soros külön charterjáratokat indított. És fizetni se kellett az utasoknak, csak két x-et kértek vmelyik ellenzéki jelöltre. :) 
pampa 2018. 05. 12. 15:40
Előzmény: #199  Vazsmegyei
Azt hittem elég lesz 1 hónap, hogy feldolgozzák a vereséget.
Tévedtem, kell még idő nekik, hogy megértsék az EMBEREKNEK nem ő rájuk volt szükségük!
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 05. 12. 15:39
Előzmény: #197  pampa

Mikor érted meg, hogy hiába számolják tisztességesen a tisztességtelenül megszerzett szavazatokat?
2002-ben sem segített semmilyen újraszámlálás azon, hogy az mszp delegáltjai névre szóló adatokat adtak ki a szavazókörökből és ezek segítségével is mozgósítottak olyanokat, akik addig és azóta se szavaztak.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek