A régió kivételes szerepét is boncolgatta múlt heti veszprémi beszédében Orbán Viktor. A miniszterelnök szavai azonban túlságosan hízelgők Kelet-Közép-Európára (és Magyarországra) nézve, a valóság ehhez képest kijózanító. Ha nem vettek volna fel...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=231973
a 2008-as öszeomlás volt akár egyetlenegy jogerős ítélet is az USÁ-ban? no ugye hogy nem volt... no ilyen világban élünk... ehhez kell mérni magunkat:)
ahhoz képest Varga tavaly jelentette, elértük a pü válság előtti szintet, azaz Gyurcsányék szintjét!!! 8 év kemény munkája - inkább soha nem látott korrupció és lopások, - eredménye. szégyen!
Aha. Rendkívül fontos, hogy a tisztességtelenül, sőt néha jogellenes módszerekkel megszerzett és kicsalt szavazatokat csalásbiztos módszerrel számoljuk meg.
A hatalom sem hülye, ha a bőrére megy a játék. Miért migránsozott volna a hatalom, ha nem nem hisz a propagandája működőképességében? Annyira faék egyszerűségű módszer, hogy még én is értem. - mutass föl külső ellenséget! (migráns, Soros) - akit meg lehet venni, vedd meg! (Erzsébet utalvány, gázszámlajóváírás) - tedd siralmasan alacsonyra a mércét! ( Gyurcsányéknál még mi is jobbak vagyunk)
A következő választásnak egy csalás biztos választási rendszerrel kellene nekifutni, akkor se leheseen csalni ha netán nincs mindenhol ellenzéki szavazatszámláló. Ezzel gondolom egyérthetsz te is?
Nálam nem működött és ha a listás eredményeket nézem, akkor a választók felénél sem működött. " . Amennyiben nálad és a maradék kb. 50% esetében nem működött akkor miért tételezed fel, hogy aki a FIDESZ-re szavazott annál ez volt a magyarázat?
"Családja van, éli a mindennapi életet." Ugyanezt mondta a pártpropaganda és a suttogó propaganda Kádár elvtársról is. Csak akkor annak a hálózatnak, amelyik ezt terjesztette fogalma sem volt arról, hogy egyszer internet is lesz. Ha a Kádár rendszer élne, mint ahogy valamennyire most is továbbél, akkor a trollsereg pontosan ugyanezt terjesztené.
Szóval nem állítottam azt, amit magadban összetrollkodtál. Ez másik állítás. Ezt vállalom. Nálam nem működött és ha a listás eredményeket nézem, akkor a
választók felénél sem működött. A Kádár rezsimben sem működött nálam a
megdolgozás, mert az a választási lehetőségem volt, hogy kihúzom-e a
hazafias népfront egy szem jelöltjét. Kihúztam. Az első alkalommal azzal
a ceruzával(!), amit a szavazófülkébe tettek, utána meg mindig vittem
saját tollat. Végső soron akkor is valamiféle demokrácia volt, mert
különösebb bajom abból sem lett, hogy bementem a fülkébe. El tudom
képzelni, hogy valaki azért ment be, hogy az érintetlen szavazólapját
borítékolja. Nem is emlékszem, voltak-e borítékok a diktatúra
szavazásain. Az viszont kétségtelen tény, hogy annak
ellenére nyert (főleg a migránspropagandájával) a hatalom, hogy 2015-ben
négyszázezer illegális migráns tarolta le az országot.
Orbán Viktort cáfolják a tények
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=231973