Még nem olvasták a bejegyzéseidet! Megélénkül a motivációjuk, ha a sajtótájékoztatón, -ha lesz- felteszed a mindent eldöntő kérdésedet! Persze, ha csak nem spekulatív a felvetésed is, mert akkor arra nincs mit mondani.
Ez a világpiaci ár izé is valami olyasmi lehet, amit a gaz spekulánsok mozgatnak... pl. most direkt azért mozgatják, hogy rossz színben tűnjön fel a magyar kormány. Ezen csak az erős hit segíthet (meg a lobotómia). Ingyen lobotómiát! :) Ne feledjük: mivel Mo. bizonyítottan az Univerzum közepe (hiszen Dobogókőn van a szívcsakra is, hogy csak egy erős érvet említsek a sok közül), ezért nem túlzás kijelenteni, hogy a világpiaci gázárakat a magyarok ellen mozgatják a spekulánsok. Pl. Soros... na, meg is van a Soros-szál! Nem is értem, mit lazsál még mindig ez a rezsiszilárd... már rég sajtótájékoztatót kellett volna erről nyomnia. :)
Korábban nem tudtam a széles szájú mosolyodat értékelni. Csak annyit, hogy neked hiába van a csoki a szádban azt is szarnak érzed! Komoly eredmény a fidesz manna!
Soros a CEU-n keresztül akarja behozni a migráncsokat, ez most már olyan biztos, mint királyunk becsületessége. (Ugye nem akarod ezt megkérdőjelezni?) :)Felsült az embercsempészettel, ezért a CEU lett volna a fő csempebolt, de a szemfüles kormány jól lebuktatta. Épp csak az informátorait nem fedheti fel a kormány, mert máskor is meg akarják védeni az országot a migráncsoktól. Megvédeni, ahogy a MNYP-akat megvédték...
Én nem állítottam semmit. Te állítottad, hogy a korábbi törvény és Magyar kivételezett a ceu-val. Én kérdeztem, mégpedig annyit, hogy hol és mi módon kivételezett a Ceu -val. Erre te semmit nem reagáltál érdemben.Tehát te vádaskodtál kiindulásképpen.Aztán tereltél, meg picsogtál egy kicsit, válaszadás helyett. Én innentöl csak a véleményemet mondtam el, hogy a mutatott viselkedésed, az általad mellétett információkkal együtt hogyan minösítem.Egy gyáva bajszosáderszerü, aki miután felsül a kamujával, sírós vénasszony szerepbe megy át, ahelyett hogy értelmesen vitatná meg a dolgot. A kérdésedröl korábban sem maradtam csendben (újabb hazugság részedröl, hogy sírhass megint a minösítés miatt válaszok helyett), nem tudom a választ rá. Nem is kell válaszokat tudnom, a te vádjaidra. Elég ha kérdezek, neked meg elég könnyü volna válaszolni, persze ha nem hazudnál kezdettöl fogva.
Te állítottál olyat, amit nem bizonyítottál, így az nem tény, max. vélemény. Az erre alapított vádaskodásaid így alaptalanok, azaz max. szubjektív vélemények és személyeskedések, amit fejezz be!
Egyébként pedig nagyon csendben maradtál arról a kérdésről, hogy vajon miért is volt annyira fontos sorosnak a lex ceuja hatályban tartása, hogy két fullajtárt is menesztett az oktatási miniszterhez is meg a miniszterelnökhöz is?
ORBÁN VIKTOR HARCOM.