Meccs helyett vacsora posztfasisztákkal. "Putyin emberei most azon dolgoznak, hogy összehozzanak egy ütőképes szélsőjobboldali tömörülést. Ebben kaphat szerepet Orbán Viktor, aki nem épp saját akaratából távozott az Európai Néppártból. Mit tud Putyin Orbán Viktorról? Annyi bizonyos, hogy jó vastag dossziéja van hiszen az orosz titkosszolgálatok egy percre sem álltak le azt követően, hogy a szovjet csapatok harminc éve elhagyták Magyarország területét. Moszkva már évtizedek óta a földgáz üzleten keresztül pénzeli magyarországi barátait. A Svájcban bejegyzett földgáz kereskedő cégnek állítólag résztulajdonosa a magyar miniszterelnök is." EU elleni kémkedésért ítélte el a bíróság Kovács Bélát
"Az Egyesült Államok számára Magyarország százszor kevésbé fontos partner mint Izrael. Ha viszont a Biden adminisztráció komolyan veszi Trump híveinek a levadászását, akkor Orbán Viktor skalpjának szimbolikus jelentősége lehet. Ebben bizakodhat a magyar ellenzék, amely saját erejéből talán győzhet a választásokon, de semmiképp sem reménykedhet abban, hogy az USA és az EU támogatása nélkül elkerülheti a káoszt, mert Orbán Viktor – Trumphoz hasonlóan aligha távozik harc nélkül a hatalomból." Úgy kell megbuktatni Orbánt mint Netanjahut
"Orbán Viktor foggal körömmel ragaszkodik a hatalomhoz. A NÉP SZAVAZATA ÖNMAGÁBAN KEVÉS AHHOZ, HOGY ORBÁN SZÓ NÉLKÜL TÁVOZZON. Ehhez nagy valószínűség szerint szükség lesz a nagyhatalmak diszkrét, de határozott figyelmeztetésére is." Leáldozóban Orbán csillaga
A tegnapi meccset úgy néztem, ahogy elterveztem. Tévén, bár nem szoktam tévézni. Géniuszod viszont alaposan félretervezte magát. Idáig Orbán mellett úgy érveltek, hogy még így is jobb Gyurcsánynál. Most hozzám méred Orbánt, pedig csak egy utolsó kis senki vagyok. Sőt, utolsó utáni kis senki.
Engem nem irritál, hogy nem érted. Éppen azt taglaltam #4994-ben, hogy egy focibuzinak az fáj, ha nem szurkolhat azon a meccsen, amelyikre el akart menni. Nem kell géniusznak lenned ahhoz, hogy ezt dekódold.
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető