És a kígyó a farkába harapott…gondold át mégegyszer ki a boldog…A gondolatmeneted alapján neked annyi közöd van a valláshoz, mint nekem a harangöntéshez…semmi!
Nézd, engem az irigység nem motivál. Tudok boldogulni akárki nyeri a választásokat. Az én jövőm az Úr kezében van, nem emberekben bízom. Igy aztán nyugodt, vagyok, békességem van, az Úr pedig az Övéivel van.
Mert nem bírunk annyit adózni, amennyit ők lopnak….ha többet tudnánk vagy legalább jönnének az uniós támogatások… de ez a pályaudvar privatizáció “jó” irány lehet…különösen ha azt nézem, hogy a nemrég teljesen magyar tulajdonba került Gyesev többségi része már a Waberer’s-é … mondjuk egyébként nem tudjuk, hogy az ismeretlen hátterű “magántőke alapokat” hogyan tudják beszámítani…
Sorold már fel, hogy Mészáros miben utazik, azt a néhány dolgot, aztán vitassuk már meg, hogy ez egy állítólagos demokratikus környezetben hogyan lehetséges. Nincs még egy ilyen "sokoldalú" ember a világon. Vajon mit tud ő?
kridák, az bennetek a visszataszító, hogy itt hazudoztok szinte minden nap erkölcsről, hitről, szerénységrő, miközben karácsonykor gyülekezettel együtt valahol síeltek. A ti gyülekezetek egy bitang jó kis neres/megafonos bagázs. Még a telelésetek, rongyrázástok is közpénzből futja, mert azért ilyen tájt nem éppen olcsók a szállások. Engem már nem zavartok, csak éppen semmi szükség, hogy itt megjelenjetek. Bár ki tudja, egy lavina még el is sodorhat beneteket, ha nem most, akkor legkésőbb 2026 tavaszán.
"Boldogok a lelki szegények" Pontosan. Amig az ember nem döbben rá, hogy valami (Valaki) hiányzik az életéből, azaz lelki szegény, addig nem keresi az Urat. Amig büszke, dölyfös, hogy ő mindent tud, neki senkise-mongyonmeg-semmit, azaz nem lelkiszegény, addig a saját vesztébe rohan. Csak az boldog, aki lelki szegény...
Orbán szerint minden állami tulajdon magán és előbb vagy utóbb elveszti köz jellegét, és ez neked tetszik, ugye? Van már egy gázszerelő billiomosa az országnak, aki a válságban megduplázta a "vagyonát" egy év alatt. És komcsizol? Nagy tréfamester vagy Te!
Szegény Lölő, még mindig nagyon le van maradva. Jócskán lenn kullog a közép-európai milliárdosok közt. Csehek, de még szlovákok is beelőzik őt. Vajon miért?
Addig amíg a vészhelyzetből-vészhelyzetbe bukdácsoló fülkés mimagyar izé qmány gazdasági és politikai 'operációinak' a legfőbb eszköze a 'balta' addig bizony van ok az aggodalomra...☺: szvsz
orbán magyarország utolso királya.az utolso fagyosszentkirály-miközben csak. EGY VALAKI, SZENT.undorito-elárulta az emberiség a hazáját,ami nem a föld ,mert az csak egy ideiglenes otthona és lepaktált az antikrisztussal és mi lesz a vége .mindenki nagyon jol tudja.vége.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!