Európában ez a trendi, ezért megy a küzdelem, hogy bárki jöhessen be Európába. Ezért voltunk már 2016-ban az osztrákok miatt fasiszták is. Ők meg csak kapukat csináltak oldalszárnyakkal. Mit ad Isten, minap azt olvastam a Portfólión, hogy csak a képzettek migrációját kellene támogatni (világpolitika megmondói szerint), mert az kevésbé megosztó. Mi a fene, felébredtek?! Mi lesz szegény afgánokkal? Európában milliószám van olyan bevándorló, aki amióta bejött azóta állami támogatásból él. Inkább zónákat hoznak létre, bűnözésből élnek... 30 év múlva az egykori európai őslakosok leszármazottai még a sírját is megköpködik annak, aki ezt támogatta, aki a szabad emberáramlás helyességét hangoztatta és terjesztette. Európa elárulói a @arháziak. Úgyhogy ez ügyben Te is jobban teszed, ha szépen csendben maradsz. Nézd már meg mi van Svédországban, Franciaországban, de a belgáknak is annyi lesz, a Németek is komoly bajban lesznek 20 év múlva. A Fidesz csak meglovagolta a témát, az agresszív gazdasági bevándorlást nem ők találták ki, csak felhasználják politikai célra. És miért tudják felhasználni? Mert veled együtt a baloldal azt hangoztatja 2015 óta, hogy ez álprobléma, meg Fidesz propaganda. Mint ahogyan kvóta ügyben is ment a hazudozás. De nem vitatkozom Veled, mert nálam ebben a "lakosságcsere" koncepcióban nincs pardon. Én nem hiszek, hanem jóval hamarabb ez volt a véleményem, mielőtt a Fidesz egyáltalán elkezdett ezzel foglalkozni és rárepült a témára. 1999 óta árgus szemmel figyelem, hogy mi történik-kimondom- muzulmán bevándorlás ügyben, miután 1991-ben olvastam egy jóslatot 1999-re. Akkor nem történt semmi, de 2014 óta igencsak elkezdődött És a java még csak ezután jön. Nem vitatkozgatok ez ügyben Veled, mint ahogyan Dobó sem bocsátotta vitára, hogy beengedjék-e a bevándorlókat Eger várába, majd kvóta szerint szétosszák-e.
Szándékosan tették. Emlékszem 2010-ben a választások után ősszel azzal mozgatták az árfolyamot le-fel, hogy egyik bejelentett egy infót, majd egy hét múlva egy másik kormányközeli az ellenkezőjét. Ha valaki ezt kihasználta a bennfenteseken kívül, akkor jól meggazdagodhatott néhány hónap alatt. Azután az export miatt meg hagyták szépen feljebb kúszni (szerintem ebben keményen benne van az autóipari lobbi is).
Majdnem kihagytam: "ellenőrizetlenül engednék be a dolgozni nem akaró gazdasági bevándorlókat" - vajon komolyan is gondolod, amiket írsz? Nem veszed észre, hogy mekkora baromság, amit a fidesz közpénzmilliárdokból hazudik? Miért engedné be a "dolgozni nem akaró" migránsokat? Az összes, amit felsoroltál 1/1 a fidesz aljas propagandája. Ha beszopod, akkor annyit is érsz. az meg az ország tragédiája, hogy mennyien beszopják.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!