Nem ismerem Hollik Istvánt, soha életben nem találkoztam vele. Ő egy szócső, azonban - szerintem - értelmesebb, mint például Kunhalmi vagy Varju. De nem különösen érdekel, hogy ki mit mond, én a saját tapasztalatomból és politikai ideológiámból kiindulva alkotom meg a véleményemet, ami természetesen az előítéletek által befolyásolt szubjektív és relatív, mint minden vélemény, ezért is szoktam odaírni, hogy "szerintem".
Ha szeretnéd, akkor szívesen, mert - ahogyan írtam - vallásos vagyok, és az az egyik kedvenc témám. Ha érdekel, akkor nagyon szívesen kommunikálok arról is.
Azért ott még nem tartunk - talán. Még, ha a demenciát írtad volna - ugye az egyik kimutatható képalkotó módszerrel is, de a másik nem. :) Majd szólnak az érintettek, ha ilyent tapasztalnak nálam. :)
Ketten biztosan vannak, akik anno hevesen reagáltak a hozzászólásomra. És a kettő az már többesszám, ugye! Akkor Téged nem is érint a nyugdíj szempontjából, amit írtam, ha jól értem, ugye.
Nem törekedtem frappáns választ adni, csak véleményt cserélni. Nincs kitűzött célom és már nem is lelkesedem szinte semmiért, de azért megtisztelő, hogy a világot alkotó négy elem mellett a leglényegesebb ötödiket is velem kapcsolatban megemlítetted, még ha nem is olyan összefüggésben, mint szerettem volna.
"Majd meglátjátok, ha nyugdíjasok lesztek, hogy megéri!"
te úgy képzeled el ezt a fórumot, hogy rajtad kívül mindenki katás? :)) én sem vagyok katás ezért nem fogom meglátni ha nyugdíjas leszek, hogy megéri-e.
Emlékezetbeli probléma volt, bizonyára rájöttél. Aztán még egyszer megnéztem a jogszabályt, ami engem már akkor sem érintett, ugyanis munkaviszonyban és megbízási jogviszonyban álltam minden, munkavégzésre irányuló jogviszonyomban, és az aszerinti SZJA-t is fizettem. Majd meglátjátok, ha nyugdíjasok lesztek, hogy megéri!
Köszönöm, ennél még Hollik is frappánsabb választ adott MZP vitaindítójára, miszerint a főnökkel kell vitázni. Ja, nem igazából ez minden volt, csak nem frappáns, ez volt az ún. általad igen nagyraértékelt trollkurzus kvintesszenciája.
Nem nagyon vágom ezt a kitiltósdit... Elég, ha valaki panaszt tesz, ki sem vizsgálják, megy a tiltás? (nem mintha azt gondolnám, hogy a kivizsgálás ne lenne kurvára szubjektív, csak mégis...)
embör, ki a fenét érdekel a szept. 1 előtti állapot, ha szeptember 1-től szigorították a kata törvényt. :)) add vissza a jogi diplóóóómád, ha van neked.
Igazad van, a 2022 szeptember 1.-e előtti állapotra vonatkozik, amit írtam. A 2022. évi XIII. törvény 5 §-a g.) pontja szerint a kisadózó adóalanyisága megszűnik, ha "g) a bevétel megszerzését
megelőző nappal, ha a kisadózó az Art. szerinti kifizetőtől (ideértve a
külföldi kifizetőt is) szerez bevételt, ide nem értve a TESZOR 49.32.11
szerinti taxis személyszállításból származó bevételt, továbbá a fizetési
számlán jóváírt kamatot." Már olyan régen volt, hogy nem emlékeztem pontosan, azonban a tévedést el kell ismerni. Látod, javítottam.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!