"ne zavarjon már ennyire a térdepelés, legyél elfogadó" Engem sem zavar, még az sem, ha végig térdelve fociznak, csak semmi köze a sporthoz, mint ahogy sok más sem, amit pedig tiltanak is, joggal.
Törölt felhasználó2022. 06. 06. 19:21
Amúgy nagyon jól tudom hogy próbálsz sértegetni.... de nem fog osszejonni Mi fideszeseknek nagy a beketuresunk
Törölt felhasználó2022. 06. 06. 19:19
Szerintem aki azt gondolja hogy egy másik ember egy galamb annak kezelés kell. Zacher dokinál jelentkezz mert valamit szívtal
Megjött a harmadik kövér pofon Ukrajnából. "A fideszes "diplomáciai" kommunikációnak hosszú évek óta az a lényege, hogy olyan ordenáré primitív suttyó módon szólogatunk be mindenkinek, amire a jólnevelt nyugati diplomácia már csak a lényegénél fogva sem képes hasonló szinten reagálni. Így mindig elő lehetett adni a hazai fociultra szurkolótábornak, hogy megint "mi" győztünk. Csak hát Ukrajna nem a jólnevelt Nyugat, ők tudnak ennél cifrább dolgokat is, és mivel amúgy is élet-halál harcot vívnak, politikai vesztenivalójuk sincsen. Szóval ha a magyarok "gyerekiahóra geccciiii!" stílusban akarnak társalogni, akkor ők örömmel kijönnek. Nem lett ez végiggondolva..."(Panamajack) https://telex.hu/kulfold/2022/06/06/magyarorszag-olaj-mezeskalacsra-valtja-az-elhunyt-ukran-gyerekek-lelkeit-magyarul-uzent-kovernek-zelenszkij-tanacsadoja
Teindent is elhiszem amit a neten írnak Te figyelj! Az ,hogy itthon minden hülyeség fel ezernek, és te őszödi a szavaikat .ok. Nem vagy tényező részünkről , de elfogadjuk , hogy másként gondolkodsz. De pont ezért kéne elfogadni , hogy ők meg így hívják fel a figyelmet a rasszizmus ellen , az ő döntésük. Semmi közöd hozzá. De a világ változik. Ez is fog.jól mutatja , hogy a Lengyelek egy csapásra elfordultak
Úgy látom nem érted vagy nem akarod érteni. Homokos, buzi, lanygyi...stb jelző az nem éppen szép... esetleg adhatok ötleteket :meleg, lányokat szereti, fiúk jönnek be neki.. Nekem kell megtanitani a jomodorra? Na de be is fejeztem Amúgy meg a majom himlőt mindenki elkaphatja. Egyszerűen gumit kell használni. Védekezni kell. Amúgy meg pl az egyik ember szaunaba kapta el. Pl előtte ott ült egy fertőzött, izzadtság csepe meg ott van a padon, vagy a szauna lepedőt nem jól mostak ki. Mostanában nem is fogok menni szaunazni
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!