De amúgy ezernyi példája van hogy mennyivel is előrébb jut egy ország egy demokratikus berendezkedéssel mint egy diktatórikussal. Csak vesd ösze észak és dél koreát, kelet vagy nyugat németországot, Tajvant + hongkongot Kínával, Beloruszt a balti államokkal stb...
Elköteleződni csak szaudi vag csak venezuella olaj felé se kellene semmiépp. De tovább megyek Semelyik felé túlságosan. még Usa vagy más felé e 50% felett semmiképp. Pont erről beszéltem. De azért nyugodtabb lennék ha az olaj 60%-a usától érkezne mint ha a Putyini oroszoktól. A legjobb egyébként egy demokratikus oroszország lenne természetesen a már kiépített infrastruktúra és aa közelség miatt.
Nem mintha témába vágó lenne, sorry a többiektől, de most már visszakerestem. Te:"Biztos fárasztó lehet ennyi klónnal bejelentkezni"."Elég fárasztó
lehet, egyből adsz is magadnak 5 lájkot de ha ez tetszik, akkor csináld,
szórakoztató. " Én:" Megnyugtatlak a 10 mínuszt sem én adom neked, hanem csak szimplán hülyeségeket beszélsz. "
Azt kell utálni, akit éppen a fősodor médiában és a portfolion legtöbbet lájkolt hozzászólásokban mondanak, ez pedig a ruszkik és O1G. Én speciel ezt csinálom. Ha majd azt fogják mondani, hogy az arabokat és az olajukat kell utálni, akkor őket fogom. Hami nekem egyszer azt írta, hogy ami sok diszlájkot kap az hülyeség; következésképpen ami sok lájkot kap, az a jó. Így hát ezeket a tanácsokat követem. Az arab és a dél amerikai olajról sehol nem mondanak rosszat, így azzal nincs probléma, a ruszkikkal annál inkább. Ha elolvasod a médiát és a hozzászólásokat, egyértelmű, hogy a ruszki energia a rossz mert mindenki őket szidja a lájkolt hozzászólásokban.
A mantra afobiasoknak. Orban Orbán Orbán Orbán Orbán Ezt kell mondani hogy 10percen keresztül egyre gyorsabban. Ezt ismételni egy órán keresztül Majd tovább : Megmento. Megmento.. Ezt is ismételni egyre gyorsuló tempóban. Ki tudtok gyógyulni 😃😃
A ruszkiknál már több éve pozitív az államháztartás. A többlet pénz megy a hadiparba, amit Ukrajna /Európa felé fordítanak. Az araboknál ilyen azért nem jellemző.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!