A liberalizmus gyümölcse, hogy nyilvános fórumon elmondhatod a véleményedet, ha a konzi-nácikon múlna, akkor minden ellentétes véleményt elnyomnak (lásd a Yacht párt kirohanásai a szabad sajtó ellen).
Hitlernél is ez volt az álláspont.(most mindegy, hogy eddig Putyin mit követett el, azért van már a rovásán bőven, Krím félsziget, Szevasztopol), ha neked jó egy diktátor, az mindent el is mond az eszmeiségedről és azt kívánom Neked, hogy egy olyan helyen éld az életed, ahol ilyen "erőskezű emberek uralkodnak". Lassan eljutunk odáig, mert ezen az úton haladunk. "Politikában sokszor kell sajna a kisebb rosszt választani." Tudod, hogy kik gondolták ezt annak idején ? Chamberlain. Tudod ki volt ő és tudod, hogy miért nem állították meg előbb a nácikat ? A hozzád hasonló gondolkodásúak adják meg a lehetőséget az ilyen diktátoroknak, hogy egyre jobban felbátorodjanak. Kínát is elengedték és már hatalmas veszélyt jelent a világra és sajnos egyre inkább sodródunk egy újabb háború felé.
Lol. Oroszország: szvsz csak erős kézzel irányítható, jobb, hogy Putyin van, mint az anarchia (ld. Irak, Husszein diktátor volt, de vajon bölcs dolog volt-e félrerakni, nem halt-e meg több ember azóta, mint azelőtt?). Politikában sokszor kell sajna a kisebb rosszt választani. Navalnij előtt le a kalappal, nem tudom miért ment vissza haza, sejteni lehetett ez mivel jár.
ha neked néhány személycsere és a homlokzat átfestés lenne a változás akkor biztos... Budapesten se láttok látok érdemi változást a Karácsony Tarlós váltás kapcsán...
Én pozitív vagyok. A kormányváltás jobb idöket fog hozni. Kevesebb kínai komcsinövendék lesz. Te pitcairn... te a komcsi kínai egyetem importját támogatod? Ceu ki lósz@r be? Ez így ok?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!