Én már dolgoztam az "átkosbam",és a dolgok ott mentek jól.Ott büntették a munkanélküliséget KMK,nem pedig csinálták.Orbiéknak pedig sikerűlt szétverni a mezőgazdaságot TORGYÁN papával kézenfogva.
Te talán kétéves vagy de én emlékszem,hogy 1998-2002 időszakban sokkal jobban mentek a dolgok! Az azt követő időszakban halmozták fel azt a hatalmas adósságot ami miatt most az Unióból diktálják a feladatokat!/ha ezzel vitatkozol,vizsgáltasd meg magad/
Törölt felhasználó2012. 10. 25. 15:05
A fidesz közeli "emberek" ingyen megkapják a maradék állami földeket.Lásd Mengyi testvére,Orbán lányának a fiúja stb.
Törölt felhasználó2012. 10. 25. 15:01
A fidesz már volt hatalmon,akkor miért nem virágzott az ország.Azért mert ők ugyan úgy lopnak és mutyiznak mint a többi.
Bizony, sajnos nagyon kevés vagyona maradt meg ennek az egykor nagy és gazdag országnak és lakóinak...
...de, hogy semmije nincs, az erős túlzás, illetve azt sugallni hazugság, hogy az elmúlt 2 év fél év okolható azért, hogy "semmije sincs" mára az országnak!
Az IMF-fel meg csak egy hatalmas probléma van! Nevezetesen az, hogy aki az IMF által tudja csak finanszírozni államadósságát az nagyon nagy bajban van!!! Az IMF-hitel (ha még készenléti is) valójában olyan, mint egy lélegeztetőgép, mely ugyan életben tart, de csak azokat, akik a végét járják...
...s ki az, aki saját magának lélegeztetőgépet akar...???
Én megmondom neked te kis bérencke mi jelent Magyarországra veszélyt!Az,ha eléri majd a romák száma a magyarokét,na az veszély lesz!Minden szemszögből!
Ki szoktál te mozdulni a kis otthonocskádból?Indulj már el bármerre az országban te kis bugyuta!Nyisd már ki a szemed!A legkisebb baj a IMF!Legnagyobb az ,hogy nincs semmije az országnak!
Nincs saját kereskedelmünk és nincs saját iparunk!Nem kell itt szabadság harcolnunk,senki nem fog ingyen adni semmit.
Ja persze majd a kis törpe cigánykirály megcsinálja "Gipsylandet"és a kis gipsyk eltartanak minket mi?
Drága egyorrú orrpolipos barátom!Hát te mit gondolsz mi a Q.I.F.-ból van ebben az országban 2 millió roma ilyen jól eltartva!?Meg a sok semmire való politikus és hivatalnok!?Én nem írtam pártot ,én általánosítok!Miért?Mert egy kutya!Ezt az országot bármennyire fáj is bárkinek,nem az elmúlt 20 év építette!Az csak rabolta!
Egy szó mint száz,cigányoknak nem való se kommunizmus ,se kapitalizmus!Ez látszik is kis hazánkon.USA is el van adósodva ,csak nekik tartoznak is ,nekünk meg nem az a baj .Nem az a baj hogy mi tartozunk ,hanem hogy nekünk senki!
Hogy tudtok olyan embernek még hinni aki állandóan hazudik saját pártájnak és az egész világnak! Egy igazi demokráciában ezt az emebrt már a nép letszította volna régen a sűlyesztőbe. Kádár után ő a második ember aki ilyen hosszan vezet egy pártot.
Barátom te erőteljes csőlátásban és Orbán fóbiában szenvedsz, de van gyógymód a problémáidra, pl. tágabb spektrumból szemléld a világot. Kicsit segítek: ki adósította el az kishazánkat? - ha ezt megfejted, kezdésnek jó lesz.
Én csak figyelek, Te írogatsz itt listát, meg van-nincs rajta, van értelme, nincs.
Hivatalosan tudod hány milliárd Varga politikus vagyona, de nem annyi mert hazudnak.
Értem, valamilyen bérencnek is kell lennie, annak, aki nem ugyan azt írja le mint te (bár elég inkoherens írásokról van szó).
ORBÁN MARADJ!!!