Ezzel vitáznék. Ebből gazdagszunk. Persze mások kárára, de ugye itt termelés nem folyik, tehát szabályszerű hogy így van. Ez a két dolog mozgatja a tőzsdéket és mi ebből élünk. Miért kellene száműzni?
Az 525öt megvárom, még le kellene szúrjon egyszer, bár most úgy tűnik hogy 550en akar stabilizálódni. Szeptember elejére hírt csirpelnek a verebek. (nem állítok semmit!) Szóval ebben a hónapban és már nincs sok belőle mindenképp bevásárolok. MIfid ide vagy oda :D
Rendes brokicégnél az első,hogy kitöltetik a MIFID-t és minősítést kap a befektető.Online kereskedésnél az alaptáblán fel is ugrik ,hogy a választott instrumentum nem neki való,be kell jelölni,hogy tudomásul vette,a megbízást csak akkor rögzíti a rendszer.Igazad van,nem kell seperc alatt csiliárdossá válni,csak sokan ismeret hiányában erről nem vesznek tudomást és a konyhapénzt is elqrják.
Én még nyugodt vagyok, bár az asszonynak nem mertem ma elmondani, látván hatalmas nagy életkedvét, de szerintem nagy gond nincs , inkább a külföldi helyzetkép ami aggasztó.
Opus Global Nyrt.