Hányszor írtad be hogy holnap indul?! Bocs, de rossz helyen jársz, mert itt rajtam kívül ezt a többiek is kiröhögik. Illetve ha a szórakoztatóiparban akarsz előre törni, akkor viszont jó az irány! ;)
Nagyon sok pénz parlagon van szerintem. Szinte minden részvény esett január óta. szóval az óvatosabbak részint cashben ülnek. Lesz itt vételi erő hidd el. Persze lesz olyan papír, ami megsínyli. Az én tippem az, hogy az apportok addig csúsznak, amíg a Kall +40% meg nem jön (július vége), vagy amíg egy intézményinek át nem adnak egy nagy pakkot OTC-n mondjuk a Konzum PE papírjaiból. Ne feledjük: ősszel jönnek az új részvények várhatóan ML papához. Addig meglesz minden apport, viszont a közkéz arányt is tartaniuk kell. Így ha máskor nem, ezeknek a történéseknek a kombinációjával és lezajlásával lesz egy erős up. Plusz az esetleges hírek, tenderek is addig vissza lesznek tarva. Tavaly láttuk, hogy pangós nyár után fosták a híreket. Ja igen, szeptember 30. lesz féléves jelentés is, amitől nem várok nagy javulást, de javulást igen. Szóval én emiatt vagyok realistán bizakodó. Nem én írom minden nap hogy holnap 1500 meg 5 nap limit. Azt meghagyom a marslakó féléknek :)
Tényleg jó hogy van ez a topic. A másikban azon agyalnak hogy ki kinek a klónja meg hogy egymást hogyan jelentsék. Én azt szeretném hogy itt konkrétan a részvénnyel foglalkozzunk, és ilyen személyeskedésekbe ne menjünk bele.
eltévesztetted a helyet. ez nem ledumálós, hanem reálisan látók topikja. itt is vannak, akik longban ülnek, mégse szólunk be nekik. a zrikálás a ti szokásotok...
Opus Global Nyrt.