SZVSZ. Tehát mégegyszer: 500-550 sáv. Most lépünk be. Meg fogja tartani mostmár szerintem. (Előző héten fake emelkedés volt, meg is lepődtem hogy nem lépett be az 500-550be, ahogy számoltam.) Innen már csak mozizok a jövő héten, miután jól bevásáolok (a sávközepet azért kivárom 520-530 közt szeretnék belépni) Legyen nagyon szép az augusztus! :)
A legfontosabb kérdés szerintem nem az, hogy ki mennyi árfolyamnyereséget/veszteséget realizál, hanem hogy mit tanult a jövőre nézve. Történt annyi minden itt 1,5 év alatt, hogy aki ebből semmit nem tanult, azt sajnálom.
Apacs. Ez nem pszichikai nyomás. Ez üzlet. Ha téged mélyen érint a tőzsde - pusztán jóindulatból mondom: Hagyj fel vele. Itt nincs helye érzelmeknek. Ez 'CSAK' pénz.
Mindig meg tudnak döbbenteni emberek a másik fórumból. Nem is értem hogy milyen filléres kisbefektetők hangoskodnak ott. Ma ezt olvasom: 'Betámasztották 10k-val az 580at'. És az a szomorú hogy nem ironizált. Komolyan gondolta. 10k az Uraknál cigaretta pénz. Talán épp ez a baj ezzel a papírral. Sok kispénzű szerencsehajhász összevissza kereskedi. (különben így nyáron nem is lenne benne forgalom)
Van olyan, aki 700-nál ajánlotta rokonnak, barátnak, ismerősnek? Milyen időtávban gondolkodnak? Milyen a hangulat? Milyen gyakran kerül szóba otthon? Könnyebb úgy átvészelni a pszichikai nyomást, hogy az ember nincsen egyedül a helyzetben?
Opus Global Nyrt.