A gyerekeim anyja , kb. 3 héttel ezelőtt kérdezte, hogy mennyin áll a számlán , mondtam neki, hogy pár 100 ezer pluszban vagyok.Akkor mondta, hogy mivel választások után nem az következett amire vártunk, szerinte adjam el és várják.Mondtam neki, hogy o.k. .Azóta kb. Ugyanannyi mínusz van, mivel nem adtam el.Ideje lenne ha most nekem lenne igazán.Az Appeninn topikban csorgást várták, kaptak egy kis fölfelé rallyt.Az Opus topikban heteken át azt szajkózták, hogy 700 alá nem fog menni, nem engedik, ahhoz képest 660 körülig ment le eddig.Akkor kérdezem én , hogy ki a troll!?Aki hazudgàl, vagy aki nem akarja elhinni?
és mégis ki venne? mari nénik? ők már mind benne vannak. nagyok? ők már rég kiszálltak. ráadásul rosszul sült el a tegnapi app "rally" is. nincs felhajtóerő, ez a választások óta látszik.
Nekik csak a fel játszik, minden más aljas lebeszélés, a hajrá Fidesz és Orbántól pedig már az izém se áll föl.Egyszó mint száz, az Appeninnes kis rally átjöhetne egy csöppet az Opusba is , az kb. 10 % volt, az az Opusban kb . 70 pont, ami egész jó az én lóvémnál is , több 10000db.-nál pláne qrva jó.
Opus Global Nyrt.