fenn a böngésző címsort egérrel kijelölöd h más színű legyen, majd jobbegér gombbal katt. és ott arra hogy másolás.
Majd amikor írnál ide, a kurzornál megint nyomod a jobb egér katt. és ott beillesztés.
és az előbb kijelölt sort a gép beilleszti
mármint nálam nem egér van, hanem laptopon az a padka, - jobb és baloldala - remélem jól írtam.
Böngésző cimsorabol simán bemasolod a hozzaszolasba. Ezt küldés után linkké alakítja. Fontos hogy bemasolaskor látszik hogy kék és alahozutt. Akkor rendben kell legyen elméletileg
úgyhogy pl. csak ra mész bármire amit szeretnél linkelni fenti sort ahol szoktunk írni: tudod link ezt kijelölöd kimásolod és belisztezted a hozza szollásba a többit már a rendszer alakítja át link re!
Törölt felhasználó2017. 09. 07. 14:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Bemásolod az adott oldal linkjét. Ennyi. Tehát a www.xyz részt másolása majd beillesztésé. Csak arra figyelj, hogy se elé se mögé ne kerüljön semmi,mert akkor nem fog működni.
Nem tudom volt-e már ha igen akkor bocsánat Nagy történés: 226 ezer darab OPUS (OPIMUS) részvény kerül a CECE indexbe szeptember 15-én. A Mészáros rali első komoly következménye, történelmi pont.
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Fura fazonok vagytok
ti. Ha esik 3 Ft-ot az árfolyam, akkor bezzeg szétrázzátok a
tolószéketeket. Ha emelkedik 4-et fél nap alatt, az totál gáz.
:)
Biztos sok pénzt
keresel a tőzsdén, hogy ilyen pozitív vagy. :) Inkább olvass
itt, mint írj.
(Csak segítőkészség
a részemről.)
Pont ezt akartam én is csak 187-195 sávban, éhes voltam, nem jött be...Régebben én is szöszöltem az Investinggel, de annyiszor volt ellentétes a jelzése hogy inkább hagytam, max árakat néztem rajta...Tudsz kérlek 1-2 linket küldeni az általad említettekre az Opus vonatkozásában? Régen voltak nekem is de elvesztek gépcserénél és béna vagyok beállítani....
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK