Célárakkal várjuk meg már a számokat. Árbevetél, adózott eredmény, sajáttőke és kötelezettségek. Ezek nélkül irreálisak az előbb írt várakozások. Ez csak speki addig.
Az OTP nem mostanában lesz 40000. Mol-nál is részvényszám növelés lesz, így kereskedhetőbbé válik. Richternél is így volt. OPUS és Konzum hogy mennyi lesz, majd az idő eldönti. Tervek vannak, de számokat még nem láttunk. Ez így lutri.
Szerinted miért nem veszik a blue-kat most ilyen magasan??? OTP és Richter a saját tőkénél sokkal magasabban van. Az Mtelekom pedig kicsit alatta. 9500Ft-os OTP ár és a 6900Ft-os richter ár szerintem nagyon magas. A Konzumot és OPUS-t nem említeném egy lapon a bluek-kal.
Irreális... Én megéltem az 1235-ös OTP-t. Akkor irreális volt a 9500? Mégis annyi lett. Ez itt a tőzsde, nem a BÁV zálogház. Hogy minek mennyi az értéke, és hogy mennyi forog a részvénye, az simán lehet két külön dolog. Te mosolyogtál, mi meg pénzt kerestünk, nem is keveset. Számít, hogy most mennyi? OTP-t, MOL-t lehet tudni, hogy mennyi lesz 1 év múlva? Nem. Ezeket sem. Nem lehet itt tudni semmit. Vagy szerencséd vagy, vagy nem. A Matáv részvények 2000 fölött is voltak, most meg szűk 500, pedig az ez elvileg komoly cég. És?
Opus Global Nyrt Forecast