"letojom" nem egyenlő "törlöm/felfüggesztem". Márpedig te ez utóbbit tetted és teszed rendszeresen popej védelmében. short topik rulez, lassan bezárhatod.
fejből írtam...ne aggódj nekem is van itt követőm...de életem is a fórumon kívül/ még ha sokat posztolok is/, így pont letojom aki ezzel élvezkedik..ahogy errefelé mondják, azzal nem lehet a boltban fizetni :)
Te is tudod, hogy itt semmi sem a piaci értékén forog. Kisebb papírokban, de még itt is nem számítanak ilyen apróságok, lásd 4ig most. Random oldalán Egon vélekedését érdemes elolvasni azért.
amint lezajlik a váltás beáll piaci értékre / bár nem bánnám ha a 4iges csapat visszajönne:)...én is gondoltam, csütörtökön hogy átváltom az egész Ml pakkot 4igre, de tudtam, hogy pár napig nem leszek csak este gépközelben, úgy meg lutri..aki ügyes volt az megérdemli, nem sajnálom senkitől a nyerőt:)az opi értéke ettől nem változott, csak a kap.-ja.
Azért a nagyja Lőrincnél van személyesen, persze ez később változhat, ha majd jobban látszik mit akarnak a 4ig-ben. Egyenlőre az Opus árfolyam alakulás szempontból nem fest jól. Pár napja még 490 volt.
Az okos nem irta be hogy 5% alatt kisreszvenyes vagy, magyarul kozkez-es..Jelen pillanatban ez kb 25millio papir. Ennyit vehet barmely haver az MSCI-re valo tekintettel. Vicces emberek viszik a tozsdere a penzuket. Ezuton is koszonjuk☺
Hiába a tavaly nyáron prognosztizált 330-ig lecsorgás most már egyre tényszerűbbé kezd válni. Valaki irt egy okosat a másik topikban, hogy nem lehet vásárolni többet a tulajoknak MSCI végett.
https://bet.hu/newkibdata/128177567/OPUS_2018_EVES_egyedi_IFRS_jelentes_20190318_HU.pdf első ránézésre hmmm pl. A Társaság 2018. évben elért Pénzügyi műveletek eredménye azonban jelentősen javította az Üzleti
tevékenység eredményét (EBIT), pozitívan befolyásolva a Társaság 2018. évi nyereségét.
Ennek magyarázata, hogy a Pénzügyi műveletek bevételében került elszámolásra a 100%-os
tulajdonlású OPUS PRESS Zrt. értékesítésén elért árfolyamnyereség, mindösszesen 7,3 milliárd forint
értékben, míg a Pénzügyi műveletek ráfordításait növelte a Részesedések értékelésekor megállapított
értékvesztés összege 130.287 eFt értékben, melynek következtében a Pénzügyi műveletek eredménye
2018-ban 7.549.180 eFt nyereséget mutat.
Összességében a 2018-es év gazdálkodása során az Anyavállalat 6.932.784 eFt Adózott eredményt
produkált, meghétszerezve a 2017. évi teljesítményét és 5.980.506 eFt-tal több eredményt ért el.
Talán nem sokára vége lassan elérik a 30 Milla darabszámot, amúgy meg 400 alatt veszélyes a helyzet szabdesés jöhet, de én csak azt mondom minél nagyobbat esik annál nagyobb lesz a felpattanás
Opus Global Nyrt Forecast