Tisztelem Mindenkinek!
Pár napja nézegetem a történéseket... Hihetetlen!Ma elszántam magamat és bevásároltam. (kicsiben ).
Nem tudom jó e pont itt kezdeni a tőzsdézést , de nem birtam ellenállni.Ez van :-)Lehet , majd kerdezek butákat , de előre is elnézést a Tapasztalt Publikumtól!
szvsz...egyetlen 'veszély' talán csak, ha valamelyiket 90%-al kivezetik.... akkor a 180 napos átlagárakkal valamennyit kivehetnek a zsebekből...de ezt a rizikót sztem vállalja aki benne van....(sztem az FHB-sok is szívesen vállalnák :) )
Illetve ha választási időszakban 'beesne' az sanszos, hogy nagy probléma lenne...mindenhol színdák ML-t + mindenkit...az alaból +5-10% az ellenzéknek....
Sokkal egyszerűbb kitömni megbízásokkal mindkettőt....mert a tőzsdén keresni nem törvénytelen.....a választásokra meg megvan a háttér.....+ a választók/kisbüfik is örülnek.... :)
nem igazán fogtátok a lényeget. Magyarázat :) :a mai grafikon néz ki nevetségesen, fel-le kis sávban. Full mesterségesen. A forgalomra azt írtam, hogy: Szép.
Nem fosok, venni sem szeretnék, csak leírtam a gondolataimat. Kívánom, hogy mindenki jót keressen csak azért figyeljünk oda a dolgokra és ne rózsaszín köd legyen előttünk!
Ahhoz először jelenteni kellett volna a 80-at és 85-öt. valamint a köt. vételi ajánlatba bele kellett volna foglalni, hogy élni kívánnak vele, és ott írták, hogy nem kívánnak élni ezen jogukkal. Ha 300-nál 10x-ezel, akkor már tartod egy ideje. Jó az ilyen dokumentumokat tüzetesen elolvasni és értelmezni, akkor nem parázol feleslegesen, és másokat sem húzol bele a parába, akik mostanában kapcsolódnak...
Érdekes dolog lenne a Konzumnál, ha bejelentenék, hogy egy kézben/ÉRDEKELTSÉGBEN van a 90% és ÉLNI KIVÁNNAK A KISZORÍTÁSSAL az alábbi áron: 180 napos átlagár545Lenne itt csihi-puhi rendesen!!!
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.