Azért írtam az előző hozzászólást mert nagyon nem tetszik ami napok ótta megy! Nem kisbefektető lehet aki adogatja ezeket az 50, 100, 150 ezres pakkokat! Nehogy LÖLÖ bejelentse hogy kiszált!!!
Ajánlom figyelmetekbe az Arany című mozi filmet! Nem károgásképpen hoztam fel! Ott egy centes tőzsdei cég asszem 4 vagy 40 cent az értéke! Arany ásással foglalkoznak és indonéziában találnak egy aranymezőt ami a minták szerint kitűnő választás! Jönnek is a befektetők és veszik, veszik a papírt az égbe száll! Aztán meg kiderül, hogy hamisak voltak a minták és mire a kisbefektetők eszmélnek összeszakad azárfolyam a benfentesek meg jót keresnek! Remélem nem ez lessz itt is! Én 300 fölé várom, ott építem le a pakkomat valószínüleg.
itt az a kérdés, hogy mennyire tartják vissza az árfolyamot valamint ha megint jön 3 órakor a tegnapi öntöde, akkor a konzum azt szinte meg sem fogja érezni ekkora vételi erő mellett, mi viszont meg fogjuk érezni, aztán persze ugyanúgy visszaépülhet mint tegnap
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.