Tanulságos... Hát igen, a pénzhez azért nem árt valamennyi intellektuális képesség is, nem véletlen, hogy a nagy lottónyertesek jó része pár év múlva ugyanott volt, mint előtte. No meg, mint mindenhez, szerencse.
link
Sziasztok!
Opimus órás chart, a képen az előző alakzattal amiből kitört fel: link
Itt inkább vételre áll, RSI rámogatná, MACD neutral.
Napos szerint mehet még, RSI 80 körül, MACD vétel.
Igazából ez történt ami tudok. Évekig könyvelt a párom neki mind egyéni vállalkozó. Így minden évben az adóbevallását is mi töltöttük ki. Azt láttuk, hogy egy két évben nagy mínuszokat íratott be a részvény veszteség sorába (most 2 évet veszteséget ki lehet egyenlíteni). Először a lakásukra vett fel hitelt. Kérdeztem, hogy mi történt televolt akkor még phylaxiával . Eladta a phylaxiát veszteséggel és gondolom vett valami mást + jött a LH hitel (fedezetre OTP v. ilyesmi, nem kérdeztem). Gondolom görcsösen vissza akarta kapni amit elveszített. Aztán sokáig nem láttam. Úgy (már nem volt vállalkozó) kb.4-5 évvel ezelőtt ismét megjelent. Elhozta a felesége szja igazolását és a saját is . Még nagyobb mínuszt íratott be a bevallásába és elpanaszolta, hogy sajnos albérletben laknak a gyerekkel ,de már azt sem tudja fizetni ezért valószínű, hogy elköltözik valami parkba. Pedig normálisnak tűnt évekig. Azóta sem láttam , telefonon nem lehet elérni.
Sajnos sokan veszteséggel adták el. Léteznek olyanok is akik pl a teljes vagyonukat elvesztették. Sajnos a ismerek olyan embert (nem akartam elhinni először) , hogy fedél nélküli lett, mert Lombard hitel vett fel rá... Családja széthullott. Tudom, hogy most nem erről szól a dolog, de ez már rajtuk nem segít..
Kedves Elnök Úr! Azt miért bennfentes kereskedelem? Nem azért van a közgyűlés , hogy közzé tegyék a terveket. Szerintem akkor lenne bennfentes kereskedelem, ha (pl) közgyűlés előtti napon adnának olyan információkat ami a közgyűlésen másnap hangzik el ? És előző nap befolyásolná az árfolyamot v. esetleg más előnyhöz jutnának az információt megszerzők..
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.