Én is vidéken vagyok anyóséknál Aggteleken Kukuckám! Örülök, hogy mindig hírt adsz magadról! Én változatlanul tartom azt, hogy a Konzumnak be kell töltenie a rést és utána űrutazás. Ha nem, nem veszek. A magasabb rés nálam már beszálló lehet, az alsóbb meg pláne. Ha elszáll, elment a hajó, nem érdekel. Az elvek számomra fontosabbak, mint a mohóságom.
Csoki bácsi rendet tesz, igen. Akit elbizonytalanít a károgók dumája, javaslom, nézzen rá a számlaegyenlegére és mosolyogjon egyet! Többen kérdezték Tőlem, hogy fájdalmas volt-e 110 körül visszavennem a tőkémet. A válaszom az, hogy igen, fájdalmas volt, de a mohóságomat felül írta a józan ész. Azt a profitot fogom zsebre rakni, amit az én vérmérsékletem megenged magamnak és ezzel mindenki így van. Senki sem tehet senkinek szemrehányást, mert mindannyian jól keresünk.
Igaza van Csoki bácsinak. Mindenki eldönti, anyagi helyzete, hite, kockázatvállalási hajlandósága, kereskedési stílusa alapján, hogy mi fájdalmasabb neki: zsebre tenni 3-4 milliót, vagy eldobni magától 15-20 millió nyerő lehetőségét. Szurkolok továbbra is a hosszan tartóknak, a ki-be ugrálóknak, mindenkinek, csak keressünk sok pénzt. :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.