Ez a hangulat nagyon emlékeztet a Phylaxia oltóanyag üzem átadásakor lévő szerveződésre ahol még az akkori (úgy emlékszem) mezőgazdasági miniszter v. államtitkár (állattitkár) is megjelent, hogy elvágja a szalagot. Remélem azokból a tulajdonosokból már senki sem érdekelt. Ott mindenkit úgy megvezettek , hogy azóta sem heverte ki sok ember.. Amúgy optimista vagyok :)
Nem, én smasszőr vagyok a napfény városában. Csoki volt lánglovag, míg meg nem unta az életét önként és dalolva kockáztatni 100pérezer forintért. Én még bírom idegekkel, (meg a család is), de ha jó lesz ez a opi-rakéta, akkor "itthagyom a tanyátokat b.ssz.tok .z .ny.t.k.t...."
T. Voltam már egy pár gyűlésen, de szinte mind 1, hogy milyen ruhában mész. Csak a saját ízlésed szerint öltözködj. Nem leszel tőle kisebb, ha farmerba mész. A szavazatod is ugyan annyit ér. Én azért nem megyek , mert annyi hazugságot hallottam már, hogy ne tudjon befolyásolni a saját megérzésem. Ezek olyanok legtöbbször mint egy hálózat építő előadások... , de mondjuk most az Opimusnál érdekes lehet a rengeteg változás miatt.. Ha csak fele igaz lesz amit elmondanak akkor az árfolyam az egekbe szökik.
62kval van három pakkom 87es átlaggal longra. Nem szedem ki a tőkét kiülöm a kb 5 évet.Konzumba más stratégiával viszont még beszállnék én is. 357es megbízásom akkoriban nem realizálidott, hagytam, a hajó meg nagyon elment...Hol van ez a rés pontosan? 1200-1174? Ehhez azért most kellene gyorsan két nap limites zuhanás, vagy hosszabb kisebb mértékű. Vhogy én ezt nem érzem.
Hello András!
Pár napja írtál, hogy opipapír tulajoknak szívesen biztosítanál szállást Tokajon.
Ha összejön a nyár vége a páromnak is (munkahely), akkor mi elnéznék.
Írhatok privát mailt?
Hege
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.