Udv mindenkinek Ancona mellol. )) En oda vartam, am modositottam az avatarom, es lehet meg meg kell tennem iden meg 1x, 2x?? Konzum tukreben kell immar ezt nezni. A kozkez szerintem durvan lecsokkent ugyhogy rajtuk mulik hova teszik. A fonok arca semmikepp nem szerepelhet olyan helyen ahol kifosztjak a kicsiket, ugyhogy ilyet nem varok.
Örülök, hogy az árfolyam latolgatásnál már szóba került a 3-4-500-as szint is! Rengeteg idő, végigolvasni a topik történéseit, de ha van egy kis időtök olvassátok el az ajánlati időszak végén született topikos hozzászólásokat (május 26 környéke). Tanulságos! Volt aki 100 környékére várta év végére, de Trump is 170 körülit várt akkor év végére és eltelik egy-másfél hónap és új dimenzió nyílt meg és új esélylatolgatás. Jók vagyunk gyerekek! Szerintem!:)
Nem semmi adok-kapok volt itt srácok, Mr Las Vegas szerzett itt egy pár puszipajtást. :) Én is voltam majdnem Las Vegas-ban! Nálunk volt egy kocsma, oda jártunk biliárdozni, iszogatni. Az volt a neve: Lesz Vigasz :)))
Kicsit kimegyek a telekre , erre visszajövök és tessék. Las Vegasi "nagykutyák" itt oszták az észt , és moralizálnak arról hogy milyen véres kezüek vagyunk. :-)
Törölt felhasználó2017. 07. 09. 17:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Megkockáztatóm a választ. Szerintem az ARANYEMBERÉ. ;-))
első hibás döntéseim egyike volt a vétele, néhány ezres pakk, ezért hagytam meg...már a kbc-s számlán is mint számlarendező tétel volt feltüntetve :-) 5Ft-nál már lemondtam róla, gondoltam jó lesz adóoptimalizálásra, de jó így utólag hogy megmaradt
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.