Persze, olvastam már tőle a Blue topicban a tapasztalatot, nekem eddig jó volt. Meg megnyitottam már a randomos számlát is, mert egyrészt olcsók, másrészt stabilak. Csak az erste meg helyben volt és nem most nyitottam, hanem évek óta náluk vagyok.
10 éve mióta megvettem szinte egyfolytában esett. 1997-ben akkor voltam kint Litvániában 2 hétig a Szántó világbajnokságon. Ahol tartózkodtam nem volt lehetőségem kereskedni és sajnos ez idő alatt lefelé irányban komoly árváltozás volt. Hoztam egy döntést hogy beszerzési ár alatt nem adom el .Most 150-160-as árszintnél vagyok nullában ezért innen számomra csak jobb lehet Amikor 10-20 forint volt az árfolyam nem volt lehetőségem hígítani kicsit javítva az átlagomat, maradt a várakozás. Ezt tisztelettel azért osztottam meg hogy a türelem egy picit segíthet másokon is.
Olyanok mint én, inkább a biztos pénz a zsebben, mint abban bízni, hogy hátha holnap még több lesz.
Bár ma én nem adtam el, de ha holnap is limites lesz, akkor nehéz lesz megállnom, hogy ne adjam el.
Kérdezd meg Metalheart/Accept kollégát a MOL topikban. Hogy mikor nagy mozgás van a bluekban, akkor hirtelen technikai hiba keletkezik a rendszerükben. El is jött onnan.
"technikai"
És drágák is.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.