Sorstársam a rosszban és most a jóban is!
Üdv néked a messzi Miskolcon!
Holnap aztán vigyázz itt a rendre helyettem is, folytassátok a ma megkezdett jó hangulatú EMELKEDÉST!
Én már csak ülök és nézem ahogy pörög a számlámon az összeg felfelé, hihetetlen, ilyen rövid idő alatt, hát ez nem egy OTP-s tempó az biztos. Ott 6 év alatt értem el azt amit itt 3 hónap alatt. Nem semmi bakker...
Nem adom el, ülök rajta.
És, hogy véletlenül se tudjak napközben kereskedni, bevállaltam jó sok munkát, biztos ami biztos :-)
Üdvözlöm a lányokat, akiknek itt udvaroltatok és tettétek a szépet :-))
Egyébként megkövetem magam, valóban nem ék, hanem 3 szög ( vagy valami). Az biztos, hogy 140-ről kétszer fordult le. Ha ezt a héten, vagy a jövő hét elején átviszi, akkor az ..ten sem állítja meg 200-ig. Persze sok minden múlik a pénteken.
Valami szépet akartam nektek írni, de túl fáradt vagyok hozzá, nem fog az agyam.
Szóval a lényeg:
Ma NAGYON meg vagytok dícsérve!
Most is annyit írtatok mint állat, el sem olvastam teljesen csak átszaladtam rajta, de látom, jó volt a hangulat.
Az ilyesfajta fórumozást kedvelem, nem a mocskolódást. Látszik, hogy ma nem nagyon voltak a heccelők.
Kulturált hangvétel, jó poénok, emelkedés. Egymás gyalázása, veszekedés, csökkenés. Nem tűnt még fel nektek?
Persze lehet, hogy csak belemagyarázom, mindegy, nem fontos.
Csak így tovább holnap is, este rátok nézek majd.
Most beásom magam a földbe, mert itt egy csirke....
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.