köszi a megerősítést. játék kedvéért picit belevettem, de csak ETF-be, tőkeáttét nélkül. egyébként én is azt olvastam, hogy a gáz 2 dolcsis árnál is profitábilis a kitermelőnek..
Más: Rafit nézegetem... 31-ről 10.5-re esett egy év alatt...
Egyébként rohadjanak meg. 2.8-nál simán belevettem egyszer, de másodjára már nem mertem s ha 2 nappal ezelőtt van lejjebbi kiütésű longos certi akkor fent ütlök a vonaton..
sajnos a gáz az most mindentől függetlenűl mozog. ez egy nagy speki. semmi köze a kereslet és a kinálathoz. ha már tul sokan vannak az egyik oldalon akkor a másikra mozgatják és forditva. a tározok tele vannak nagyobb a kitermelés mint valaha semmi nem indokolja,hogy emelkedjen ha eddig eset. ez úgy mükődik mint a deviza ami miat volt most a sok bűntetés az usa és más bankoknál . nézték,hogy a az ügyfeleik többsége merre áll és ök ügyesen a másik oldal felé mozgatták a piacot. hát ez van itt is
kérdés: ha Erstés natural gas ETF-et veszek, (tőkeáttét nélkül), akkor az azonnal teljesül? és mennyit kockáztatok? (bukhatok-e többet, mint amennyiért belevettem?)
32 Ft a maradványérték. Elég sok, mert 35-n lehetett kapni mikor 2.81 körül volt az árfolyam. Mondhatni aki akkor belevett az nem bukik semmit. Vagy elszámoltak valamit vagy a Ft gyengülés hozta ilyen magasra a maradványértéket.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.