a certik elég kockázatosak, de legalább lehet játszani velük, mert a magyar részvények halottak, nagyon néztem a gáz longot, de majdnem elérte a kiütési szintet, nem merem venni, ha eladom az spts14-et olaj longot vennék, ha beszédülne 50 dollár alá, most ezt a két terméket cserélgetem
itt most arról írtam, néha jó, ha nincs kereskedés, egyébként most elfogadom, hogy az sp emelkedik, mindig a kevésbé kockázatost veszem, ami most nincs, és mindig egy új rekordon, és hamar realizálom, ezért örülök most, mert már eladtam volna
Ami ki is közvetít az OTC-re, az a Boston prime, de csak 50.000$-al lehet nyitni, viszont nagyon jó.
Forexre az ATC de oda NEkem fél év volt bekerülni, szerintem már könnyebb.
Igen ez igaz, de telefonon mondták, hogy amig ki nem vizsgálják hagyjam a pozikat, persze nem hagytam volna nem vagyok hülye, de nem mind1, hogy az ár ott volt, még sem kapom meg az ellenértékét.... ezzel van problémám, mind1 cfd számláimon kihoztam összességében jóra, de akkor is pofátlanság.
Simán duplázhattál volna s 1-2 ponton vaciláltál? Túl kapzsi lettél s az óriási nyerőből óriási bukó lett.
Simán jó irányban veszegettél, 120-s átlagnál már nem volt mindegy hogy 272 vagy 240? Persze pénzben nem de hogy bukóba hagytad futni a pozit az fura így utólag.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.