Abszolute. Naná. Hiúak vagyunk (ki nem?) max. nem ismeri be. A szerények tőzsdéznek? Nem mondod?:) Azért az 1-es pont is játszik. (az a piciny kis szívünk:))
+kihagytad,hogy.: 4. És maga is megégette már magát tolvaj részvénnyel.
Csak sokunk tanult belőle, hogy: Soha többet! De, láthatunk még karón varjút, itt nincs tutibiztos cég.
A leírt magatartás inkább szerencsejátékosé mint tőzsdei. Remélem tanul. Mi meg a más kárán? Most, mond hogy nem hasznos ez az oldal?:)
De, őszintén remélem, hogy sikerül egyenesbe hoznia dolgot. Hajrá!
Ó, de jó lenne. De, nem ma lesz szerintem sajnos. Az oil most (is) gazd.i fegyver a Mackó bácsi ellen. Amit a szaudiak leadnak az csak fedőtörténet. Ezek meg (Putyin mackó) kitartanak link (aszongya: "évtizedekig".:) Szóval...
Plusz szerintem balu azt nem veszi figyelembe, hogy a záróárat nem a 17-es BÉT certi zárástól számítja, hanem a NY-i zárástól, amikor is kevesebb volt, mint délután. Ahhoz képest emelkedett.
Srácok nagyon ésszel, ezt a mindent beletolunk dolgot felejtsétek el, főleg certivel. Leírtam már régebben életem legnagyobb buktáját. 2008-ban, a válság legalján, talán 34-35 dollár körül gondoltam azt, hogy ideje komolyabb pénzzel longolni az olajat, majdnem a teljes tőkémet beletettem olaj certifikátba. Stoppot nem raktam be, gondoltam majd zárom, ha rossz felé indul. Aztán rosszul lettem a vesémmel, mentő, kórház, két-három napig nem voltam kereskedőképes állapotban. Mire ránéztem a számlára, a valahol 1500 környékén vett certit 650 körül elszámolták, én meg elbuktam a tőkém felét. Persze hab volt a tortán, hogy kb. legalján ütöttek ki, jött a fordulat és a rally, én meg fél évig nem kereskedtem, kellett annyi, hogy helyretegyem a buktát lelkileg:)
CERTIFIKÁT MÁTRIX Index certi Turbo Long Turbo Short
Árfolyam Árfolyam Tőkeáttétel Árfolyam Tőkeáttétel
Alaptermék árfolyama NŐ Nő Nő Csökken 0 Nő
CSÖKKEN Csökken Csökken Nő Nő Csökken
Alaptermék devizájával szembeni HUF árfolyam NŐ Csökken Csökken Nő Csökken Nő
CSÖKKEN Nő Nő Csökken Nő Csökken
Alaptermék devizakamata NŐ -- Nő Csökken Nő Csökken
CSÖKKEN -- Csökken Nő Csökken Nő
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.