sokat filoztam, belevenni 16-nál.. de nincs mogotte tul.képpen semmi.. bátor aki sokat mert beletenni 16-os szintnél. amugy én 70 korul ragadtam bent amugyis :D :D
Azért - a hurráoptimizmust kissé visszafogva - azt figyelembe kell venni, hogy a vírus gazdasági hatásai nem változtak, sőt! még csak most kezdődnek! Persze lehetnek napi felhúzások, tulajdonosban és fundamentumokban bekövetkezendő változások, de azok most itt, ebben a gazdasági környezetben nem szólnak olyan nagyot -.szerinte. De ez csak az én véleményem, ami - mint minden vélemény - szubjektív és relatív.
Én átolvastam a közleményt, de pontosan melyik pont is tiltja meg, hogy ha van részvényem részt vegyek a közgyűlésen? Lehet én voltam figyelmetlen és elsiklottm valami fölött.
és most cseszhetik, hogy milliószor átvágták a népet, ezt a 46ftos emelést nem tudják eladni drágábban. ahhoz mélyen zsebbe kell nyúlni és felhúzni az egekbe az árfolyamot, plusz valami hihető sztorival előjönni. de ez utóbbi csak egy lehet. egy maszkgyár, minden más felejtős.
szerintem is ez lesz a forgatókönyv, de igazából mi mást tehetnenek a most kialakult gazdasági kornyezetben ? En is húznam az idot amig lehet, mert ertelmetlen ilyen nehéz idoszakban bejelenteni az uj tulajt ! Messze nem lenne akkora pozitív fogadtatasa mint normal helyzetben ! Meg kell varniuk a virus lecsengeset es utana lepni...
NUTEX részvényesek topikja