Mar csak azert sem,mert a panik epp attol panik,h gondolkodas nelkul adnak tokmindegy h mennyiert. Nem pedig megfontoltan,h na most nem adok,mert ugyis lesz ez meg dragabb is.
Azért az igazsághoz hozzá tartozik, ha 29re beállna 100ezer vevő, valszeg nagyon gyorsan megkapná... Szóval van pánik, csak nincs kinek eladni :) szerintem inkább ez fedi le a valóságot.
Sziasztok! Most látom csak a felfordulást. Nem tudom ugyan ki regelt majdnem ugyanolyan nickkel mint az enyém (persze sejtem), de remélem nem ült fel senki neki!
Hubernek ha lenne egy mikronnyi esze abban a kopasz fejeben,bejelentene h kaptak 2 millio db szajmaszk megrendelest,amit a.vevo eloreutalassal tervez kifizetni.
kicsi off: portfolio, így szeretlek :D a megfogalmazás. a cikk címe: "Így végezheti ki a koronavírus a lakáspiacot". gondoltam rákattintok (ez lehetett a cél, mint minden portfolios cikkel :P) az első bekezdés végén: "De ami a legpontosabb, vélhetően nem fogja kivégezni a lakáspiacot a vírus és a körülötte kialakult helyzet, és jó esetben még érezhető hatása sem lesz." Kösyi hogy feleslegesen klikkelhettem :D drámai cím, ellentétes vagy éppen csak enyhe tartalom. hányinger.... na mindegy, bocs az offért, csak itt a pangásban legalább eltémázunk.
NUTEX részvényesek topikja