Azt h ezt az eladast hubernek tulajdonitani kb annyi valosagalapja van mint kisjoskapista,v az uregi nyul vagy Pataki Attila eladasanak velni. Plane kinevezni nagy okosnak mert h tok veletlenul ott allt amikor ezer ev ota tok veletlenul vki epp vett egy adagot piacon. Erre celoztam,h az egvilagon semmi nem utal arra h ehhez hubernek barmi koze is lenne. Igazabol inkabb en nem ertem h melyik kisujjadbol szoltad azt ki,h a konyvben allo elado csakis o lehet,sunyin,okosan,nagy ravaszul.
Ezzel nem tudom mit akartál mondani. Vett valaki a végén két nagyobb tételt, igen megvárhatta volna a holnapot de nem tette. De az eladó aki akár lehetne Hubi is, betett ugyanennyit eladni és arra várt hogy megvegye az előbb említett türelmetlen vevő. Akár így volt akár nem , akkor is ez történt. Cáfolj rám , de a kötéslista ezt bizonyítja. Mellesleg én is várom , hogy emelkedjen egy kicsit mert beragadtam de 38-39 en passzolok, jelen állás szerint.
Eszemben sincs. Teljesen egyertelmu h beteg,tobb mint biztos h meg a szaros alsogatyajat is elveszitette nutexen. Allandoan napirenden tartja a temat ,meg akkor is ha a kutya sem kivancsi ra. Akkor irkal egymas utan nyolcszor,h fent maradjon a topic,v troll neveivel sajat magaval vitazik. Nem is tudom h igazabol szannivalo,vagy legyintesre sem melto,vagy pszichesen serult es tenyleg inkabb kezelesre szorul. Es ezt nagyon komolyan igy gondolom. De a legfobb lenyeg inkabb az,h nem erdekel.
Persze,es pont ma volt a napja,amikor vki csak ugy hobbibol piacon bevasarol,amikor mar csak perceket kellett volna varnia h ismet 30 ala essunk. Hat igen,ez tenyleg.igy mukodik. Szerintem nagyon melle losz ezzel a teoriaval.
Bocs,de ez marhasag a kobon. Azzal h beall eladonak egy nagyon rossz trendben levo papirnal egy patakver napon,senkiben sem tud veteli kedvet tamasztani. A valosagnak ez szerintem a kozeleben sem jar.
Lattam. Jonni kellett volna a tobbi vetelnek zaroig,sajna csak ez a.kis fingilingi elado jott. Sajnos igy nem er.az egesz semmit. Max elmondhatjuk h a mol nagysagrendekkel szarabb mint a nutex.
biztos jön a hír, hogy bevezetésre kerül a 10 millió 46os papír :) Azzal együtt jönni fog egy befektetős vetítés is, ami megint vételi pánikot gerjeszt, esetleg belengetik, hogy koronavírus ellenszer kutató cég érdeklődik :)
NUTEX részvényesek topikja